Ultiem verlangen...

Intiem door Redactie Ze.nl

Ik kijk m'n liefste wat onwennig aan en ik lees de onrust af in zijn ogen; 'Wat gaan we nu weer voor geks doen?' De mooie speldoos die op mijn schoot ligt heeft de spannende naam 'Ultiem Verlangen' maar op dit moment komt het eerder lachwekkend over. De doos spreekt wel tot de verbeelding...

Terug naar het moment waarop onze seksuele ontdekkingsreis mag gaan beginnen, aldus de doos. Rustig haal ik het bordspel eruit en dat ziet er goed uit, begin er zowaar zin in te krijgen.

Allereerst moeten we een aantal attributen klaarleggen: massage-olie, glijmiddel, blinddoek (sjaal), schoenveter, rustige zwoele muziek, dansbare snelle muziek, schone wasknijpers, lepel, vork, scheerzeep en een schoon scheermes, twee grote handdoeken, ijsklontjes, slagroom (of jam of yoghurt), vers fruit (bananen, sinaasappels). Ook geven ze aan dat het beter is als je in een warme ruimte verblijft en allebei fris bent! Ze wijzen op veilig vrijen wat ik zeker kan waarderen, hier zit geen sleazy gedachte achter.

Ik ga niet proberen uit te leggen hoe het bordspel werkt, neem even aan dat iedereen wel een voorstelling kan maken van een bordspel. En met een beetje fantasie kun je ook wel zelf bedenken hoe het met Ultiem Verlangen loopt, toch? Niet? Goed, hier een sneak preview.

Je hebt vragen naar keuze, intieme vragen, tedere opdrachten, intieme opdrachten, vurige opdrachten, bovenste opdrachten, massages, partnerstriptease (ik kan helemaal losgaan op lekkere beats, maar dit was niet aan mij of m'n vriend besteedt haha!) en soms moet je wachten... Bij de vragen naar keuze mag je partner een makkelijke of moeilijke vraag voor je pakken, hier wat voorbeelden;

Moeilijke vraag: Wat is een godemiché?*  
Intieme mannenvraag:  Lees je wel eens seksboekjes?
Intieme vrouwenvraag: Heeft jouw droomman borsthaar?
Tedere opdrachten: Laat zoveel mogelijk van jouw indrukwekkende spierbundels zien.

Helaas had dit spel niet het gewenste effect, opgewonden werden we niet, eerder melig al waren er momenten dat we echt heel serieus na moesten denken. Verrassend genoeg zorgde het wel voor een hele leuke avond, we waren samen, ontdekten nieuwe dingen en hadden de grootste lol. Ook dat is intimiteit!

Verder is het heel leerzaam, je komt dingen te weten waar je in het dagelijks leven niet zo gauw iets over zult horen (een godemiché?).
Natuurlijk moet je hier ook wel voor in de stemming zijn om dit spel serieus te spelen, anders is het zeker leuk om een keer te doen! Maar ach, wij hadden het helemaal niet nodig, misschien over 10 jaar? Daarom bewaar ik voor later...

Wil jij dit geweldige spel ook uitproberen met je lover? Klik dan hier!

Geschreven door Jasmine 

* Een godemiché is trouwens een dildo of een kunstpenis...