Seks & relaties / Seks
Seks

Sekshoroscoop van juni 2018

Wat staat er deze maand voor jou in de erotische sterren geschreven? Staat er een stomende zomermaand voor de deur of worden het kurkdroge dagen met Netflix en je teddybeer? Een slimme meid is voorbereid: lees dus snel in onze sekshoroscoop wat je in juni tussen de lakens kunt verwachten.

sekshoroscoop

Lees ook: Wil je meer kans hebben op een orgasme? Snuit je neus!

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Die zomerse hitte heeft jou compleet in z'n greep, Waterman. De zomer is jouw absolute favo maand en het kan je niet stomend genoeg. Raampje open? Geen probleem. De hele buurt mag meegenieten van jouw sexcapades. Je zit nu eenmaal lekker in je vel en je ziet geen reden om dit onder stoelen of banken te steken. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Deze maand staat in het teken van innovatie voor Vissen. Je zult misschien merken dat je (bed)partner zal vissen naar eventuele seksfantasieën die jullie in de slaapkamer kunnen laten uitkomen. Het is aan jou of je hierin mee wilt gaan. Ben je wel te porren voor wat nieuws? Of ben je tevreden zoals het nu gaat?

Ram (21 maart t/m 20 april)

Met de vogeltjes die fluiten en de bomen in bloei weet je het zeker: de meest vruchtbare periode van het jaar is aangebroken. Voor de natuur dan… Want bij jou staat er niets anders dan een lange komkommermaand voor de deur, Ram. Je hoofd staat nu even niet naar seks, dus laat het deze maand maar gewoon even aan je voorbij gaan.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Stieren staan deze maand te trappelen om de wei in te gaan. Als Maria van de Sound of Music spreid jij je armen en verklaar je het zomerse seksseizoen voor geopend. Laat die zinderende zomernachten maar komen! Of moeten we zeggen, klamme zweterige lakens? Vergeet de boel niet af en toe door de wasmachine te halen. Oude seksgeuren zijn niet bepaald een turn on.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Tweelingen gaan in juni voor dubbel plezier. En ja, we bedoelen preciés datgene waar je nu aan denkt, you dirty mind. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd in de slaapkamer is deze maand het motto waar jij voor leeft. Loop je niet warm van een extra speler van vlees en bloed? Met een elektrisch of metalen vriendje valt dubbel genot ook dubbel en dwars te behalen.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Na een periode door het stof te zijn gegaan, breekt er voor Kreeften een periode vol rozengeur en maneschijn aan. Letterlijk, ja. Deze zomerse temperaturen lenen zich namelijk uitstekend voor een heerlijk potje buitenseks. Alles ziet er nu eenmaal een stuk spannender uit in het heldere licht van de maan en met geurende bloemetjes om je heen. 

Lees ook: 10 x Celebs openhartig over hun seksleven: 'Ik heb het libido van een 15-jarige puber' 

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Rawr! jij bent geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, Leeuw, en de zomer is jouw tijd om toe te slaan. Vrijgezel? Jij hebt je prooi al in het vizier. Of eigenlijk: prooien. Want sinds jij de zomer in je bol hebt, krijg jij het van jan en alleman heet. In een relatie? Voor jou breekt er een lastige tijd aan, als voormalig lellebel wordt het afzien om overal waar je gaat die ontblote benen en bovenlijven te zien. Houd jij je sterk als een leeuw. Daar ga je de derde week van juni achterkomen.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Deze maand wordt je sterrenbeeld ook je bijnaam, Maagd. Jij loopt begin van de maand een blauwtje in de slaapkamer, waardoor je ego en je libido behoorlijk gekrenkt zijn. De rest van juni kom je niet helemaal meer aan je trekken. Maar ga niet bij de pakken neerzitten, je elektrische vriend kan jou nooit afwijzen. 

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

De zomer is jouw tijd, Weegschaal. Je voelt je knapper, leuker, gezelliger en jouw libido gaat door het dak heen. Dat maakt je onweerstaanbaar voor jouw lover. Hé, vergeet je niet om af en toe tussen de lakens vandaan te komen om een luchtje te scheppen.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

De afgelopen weken is er maar weinig actie in de slaapkamer geweest. Werk en sociale verplichtingen hebben seks van de agenda geduwd. Na een wiploze periode doe je er goed aan om het roer in juni om te gooien, Schorpioen. Netflix uit, Pornhub aan en gaan met de banaan. 

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

De tijd van zeesterren is voorbij, tot grote opluchtig van degene die 'het werk' doet. Deze maand ga op je ontdekkingstocht bij je bedpartner. Jij gaat de ander voor de verandering in de watten leggen en slaat daarbij geen plekje over. Het is niet altijd even voldoenend om de 'gever' te zijn, maar onthoud: you get what you give. Uiteindelijk komt het balletje ook weer terugrollen. 

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Het mag in juni dan tropisch warm worden, jullie passie is behoorlijk bekoeld op het moment. Het uitzicht op andere halfnaakte mannen en/of vrouwen helpt dan ook niet mee om het vuurtje met je wederhelft op te stoken. Waar je ook voor kiest, doe het voor het einde van de maand. Anders zouden het vlammetje weleens voorgoed kunnen doven.

 

Lees ook: 10 vrouwen delen hoe ze het liefst masturberen - VRIJ-dag