Seks & relaties / Seks
Seks

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag? 4x erotische cadeaus om je lover te verrassen

Het is bijna weer zover! De meest romantische dag van het jaar komt eraan. Geef jij je lover ieder jaar een simpel doosje chocolade of een bosje bloemen? Heel leuk allemaal, maar dat is natuurlijk best standaard. Een erotisch cadeau is een leuke afwisseling waar jullie allebei wat aan hebben. Met deze 4 cadeaus beleven jij én je liefje sowieso een spannende dag.  

Valentijnsdag

Lees ook: Zo gebruik je seksspeeltjes met je partner 

Massagekit

Of je nou lekker wilt ontspannen of elkaar vast in de mood wilt brengen: een (erotische) massage is altijd gewenst. Sla je slag en haal alvast alle benodigdheden in huis voor een steamy avondje.

 

Body painting

Laat je creatieve kant los tijdens een erotische avond. Body painting is hartstikke hot! Gebruik likbare olie met mangosmaak of maak de mooiste creaties op elkaars lichaam met chocolade. Heerlijk!

 

Spelen op afstand

Een seksspeeltje dat je op afstand kunt bedienen, hoe heet is dat? De volledige controle ligt in jouw handen, want jij draagt de afstandsbediening veilig bij je. Er zijn zelfs seksspeeltjes die kunnen worden bediend via een app. Je kunt ze op ieder moment bedienen, ook als jullie meters ver van elkaar vandaan zijn.

 

Kinky cadeausets

Valentijnsdag is dé gelegenheid om eens iets nieuws te doen. Wat dacht je van een cadeauset? Hierin zit alles wat je maar nodig hebt om elkaar heerlijk te verwennen op een hoger niveau.

 
Beeld: iStock

Lees ook: Beginnen met BDSM? Deze dingen heb je nodig