Beauty / Make-up
Make-up

ZeTipt: Nagellak

Dingen waar we geen genoeg van krijgen hebben we allemaal: liedjes, beautyproducten, restaurants, cd?s, vakanties, geurtjes, clubs, films, recepten... Graag delen wij onze favorieten met jullie. Dit keer tipt Ze: nagellak!

Esmée (Girlscene) tipt: nagellak van Beyu
?Mijn favoriete nagellakmerk is absolut Beyu. Beyu? Ja inderdaad, geen bekend merk. Ik heb vanaf mijn vijftiende drie jaar bij Douglas gewerkt, dus ik probeerde destijds ieder merk. Beyu is een merk van Douglas en spotgoedkoop. De nagellak droogt niet uit, blijft goed zitten en is ook nog eens erg mooi om te zien. Kijk hier voor een foto, de tweede nagellak is van Beyo. Het merk verkoopt kleine flesjes, maar ik heb er nog nooit één opgekregen. Een aanrader!?
 
Yanis (Fashionscene) tipt: Platinum Silver van KOH
?Mijn favoriete nagellak is sowieso de Platinum Silver van KOH. Het leuke aan deze mooie, zilveren nagellak is dat het eigenlijk gewoon zilver is - wat ik al een superleuke kleur vind voor op je nagels - maar dan met een soort parelmoer er doorheen. Als je 'm op hebt zie je in het licht allemaal kleuren, als een soort regenboog. Verder hou ik persoonlijk ook wel van knallende kleur nagellak, dat kan je outfit net even een finishing touch geven. Daarnaast vind ik dat iedere vrouw een mooie, donkerrode nagellak in haar collectie moet hebben zitten. Dit is echt een basis en is altijd goed!?
 
Marlies tipt: felle kleurtjes
?Ik ben dol op nagellak, de kleur kan me niet gek genoeg zijn. Op dit moment heb ik bijvoorbeeld blauwe nagellak op mijn teen- én vingernagels. Ik heb niet één favoriete kleur en ik geloof dat ik op dit moment 36 flesjes nagellak heb: roze, rood, bruin, groen en oranje. Ik vergeet alleen vaak nagellakremover te kopen. Is dat op, dan loop ik dus rustig een week met afgebladderde nagellak - beetje jammer. Lelijk ook vooral. Gelukkig denk ik er tegenwoordig steeds vaker aan. Ziet er toch een stuk netter uit.?
 
Laura tipt: nagellak van OPI
?De nagellak die mijn nagels vaak siert is OPI. Dit merk is echt mijn absolute favoriet. De lakjes kosten wel wat (?13,95), maar ik vind het zeker waard. Het borsteltje brengt de nagellak gemakkelijk en gelijkmatig aan en de meeste kleuren dekken goed. Ik gebruik een basecoat, meestal twee laagjes kleur en een topcoat. Meestal zie ik pas na vijf dagen (of langer!) een chipje, ook al heb ik mijn badkamer schoongemaakt. OPI heeft een prachtig en uitgebreid kleurenassortiment en originele namen voor haar lakjes. Mijn favorieten op dit moment zijn Bright Lights, Big Color en Color So Hot It Berns.?
 
Martine tipt: Rimmel 60 Seconds-nagellak
?Nagellak is bij mij geen lang leven beschoren. Het is een wonder als een lakje het langer dan zes uur ongeschonden volhoudt ? op mijn vingernagels althans. Mijn tenen kunnen er duidelijk een stuk beter mee overweg, en dus gaan mijn tenen over het algemeen felgekleurd de zomer door! Mijn favoriete lak is de Rimmel 60 seconds-collectie. Opvallende kleurtjes én, niet geheel onbelangrijk voor een onrustig type als ik, het is snel droog. Daarbij vind ik de nieuwe kwastjes waarmee je in één streek je nagel bedekt superhandig. Mijn lievelingskleur is Coralicious; lekker knal. Ik vergeet trouwens nooit een transparante lak onder knalkleurtjes aan te brengen, dit voorkomt dat je eigen nagels verkleuren. Ook een transparante topcoat is aan te raden: blijft je nagellak net even langer zitten!?
 
Wat voor nagellak is jouw favoriet?