Sofies vlog: Schrijven in Bejing!

De maatschappij door Betty

In het vorige deel van Sofie's videoblog konden we zien hoe ze zich klaar maakte voor haar reis naar Bejing. Ze ging daar namelijk heen om een bezoekje te brengen aan haar vader, die piloot is bij een Chinese vliegtuigmaatschappij. Maar ze ging daar natuurlijk ook heen om te werken. Zo loopt ze samen met haar vader het boek na en schrijft ze een artikel voor een Amsterdams blad.

In deze video kunnen we Sofie's aankomst in Bejing zien. We maken wederom kennis met haar vader en vangen samen met Sofie de eerste glimpen op van deze bijzondere stad. En hoe staat het met de jetlag?


Indien Plaats Beschikbaar?
Indien Plaats Beschikbaar wordt de allereerste roman van Sofie. Het verhaal gaat over een meisje wier vader piloot is. Zij kan met hem meereizen op een IPB-ticket. Dat houdt in dat familie van de piloot voor een zeer gereduceerd tarief mee kan vliegen, indien er dus plaats beschikbaar is. Tijdens een van de laatste vluchten voordat haar vader met pensioen gaat, reist zij mee. Het wordt een bijzondere reis, waarin veel gebeurt...