Sofies vlog: Indien Plaats Beschikaar

Media door Betty

Sofie is een echte duizendpoot. Zo schreef ze de boeken Gek Van Eten (over mensen met eetproblemen) en Mijn Michael (over het fan-zijn van Michael Jackson). Daarnaast schrijft ze regelmatig voor verschillende tijdschriften en (regionale) kranten en ze maakt óók nog eens schilderijen en muziek!

Indien Plaats Beschikbaar
Sofie is momenteel bezig met het schrijven van haar allereerste roman: Indien Plaats Beschikbaar. Het gaat over een meisje wier vader piloot is. Hij neemt haar mee op één van zijn laatste vluchten voor zijn pensioen. Tijdens die vlucht gebeurt er natuurlijk van alles en wordt langzaam duidelijk wat die gezamenlijke reis zo speciaal maakt. Het meisje reist mee met een speciaal IPB-ticket. Met zo'n ticket is het voor familieleden van piloten mogelijk om met veel korting mee te reizen. Maar ze mogen alleen mee, indien er plaats beschikbaar is. De ene keer is dat in de luxe business class, de andere keer moeten ze opgevouwen op een klapstoeltje in de pantry zitten...

Videoblog (=vlog)

Speciaal voor Ze.nl gaat Sofie een videodagboek bijhouden, zoals ze dat eerder deed voor het boek Mijn Michael voor de website 20something. Ben je altijd al benieuwd geweest naar hoe het schrijfproces van een boek in z'n werk gaat? Maak dan kennis met de spontane en bijzondere Sofie!