WIN: Bloed, zaad en tranen

Winacties door Redactie Ze.nl

De medewerkers van afdeling c5 van het zojuist geopende Belle van Zuylen Media Centrum in Leidsche Rijn, leveren een strijd voor het leven en tegen de dood. Maar soms gaat dat niet altijd even soepeltjes en vechten ze elkaar de tent uit. Steeds meer vrouwelijke chirurgen nemen de plaats in van hun mannelijke collega's en die kunnen dat niet zo goed hebben. De Raad van Bestuur kiest partij voor de modernere opvattingen en dus voor de vrouwelijke snijders. En dat is helaas even wennen voor de mannen.

Heb je genoten van Het verwende nest en hysterisch gelachen om Zadelpijn en ander damesleed? Dikke kans dat je Bloed, zaad en tranen ook erg vermakelijk vindt. Van Sambeek schetst een realistisch, ontroerend en hilarisch beeld van de ziekenhuiswereld. Spoedgevallen, toewijding, jaloezie, nachtdiensten, achterklap, gewenste en ongewenste intimiteiten, medische missers en vooral veel bloed, zweet en tranen; allemaal onderwerpen die aan bod komen in deze leuke doktersroman.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Bloed, zaad en tranen weggeven. Om kans te maken op een boek moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 30 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.


Kun je niet wachten of je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast bij Bol.com!