Sofie's vlog: IPB deel 2

Media door Betty

Sofie, onder andere schrijfster van Mijn Michael en Gek van eten, is nu bezig aan haar eerste roman. Het boek, Indien Plaats Beschikbaar, gaat over een meisje wiens vader piloot is. Zij kan met hem meereizen op een IPB-ticket. Dat houdt in dat familie van de piloot voor een zeer gereduceerd tarief mee kan vliegen, indien er dus plaats beschikbaar is. Tijdens een van de laatste vluchten voordat haar vader met pensioen gaat, reist zij mee. Het wordt een bijzondere reis, waarin veel gebeurt.

Sofie neemt ons mee in alle stappen van het schrijfproces. Zo hebben we in haar vorige videoblog gezien dat zij het contract tekende bij uitgeverij van Gennep, ook gaf zij ons een kijkje in haar huis. Daarnaast maakten we kennis met Sofie's vader, die net als de vader in het boek, piloot is.

In het tweede deel van Sofie's videodagboek maken we kennis met haar redacteur bij de uitgeverij. Daarnaast krijgen we een kijkje in Sofie's leven naast het schrijven van Indien Plaats Beschikbaar. Kijken jullie mee?