Sofies vlog: IPB deel 3!

Media door Betty

In het vorige deel van Sofie's videoblog, nam Sofie ons mee naar haar redactrice in Amsterdam. Samen besproken zij wat er nog verbeterd moest worden aan de delen die Sofie nu af had. Vervolgens kregen wij een kijkje in een aantal van de andere bezigheden die Sofie allemaal heeft.

Deze keer maakt Sofie zich klaar om op via een IPB-ticket op reis te gaan naar Peking, waar haar vader (piloot) werkt. Daar zal zij een groot deel van haar boek schrijven. We maken kennis met wat vriendinnen en familie van Sofie en volgen haar op Schiphol. Zal zij met haar IPB-ticket first class plaats mogen nemen, of moet ze noodgedwongen op een klapstoeltje in de pantry richting China?


Indien Plaats Beschikbaar?
Indien Plaats Beschikbaar wordt de allereerste roman van Sofie. Het verhaal gaat over een meisje wier vader piloot is. Zij kan met hem meereizen op een IPB-ticket. Dat houdt in dat familie van de piloot voor een zeer gereduceerd tarief mee kan vliegen, indien er dus plaats beschikbaar is. Tijdens een van de laatste vluchten voordat haar vader met pensioen gaat, reist zij mee. Het wordt een bijzondere reis, waarin veel gebeurt.

Wij wensen Sofie in ieder geval heel veel succes met het verdere schrijfproces en wij kijken uit naar het volgende deel in Peking!