Kneipp CARE Ginkgo Douche Balsem

Lichaam door Redactie Ze.nl

... Dat is in Japan en China al vele duizenden jaren bekend. Daar eet men de gegrilde Ginkgo zaden als borrelnootje bij de sake. Eind jaren vijftig begon ook het Westen de medicinale werking te bestuderen. Met als gevolg dat Ginkgo nu intensief gekweekt wordt, zodat de bladeren van de Ginkgo verwerkt kunnen worden in Ginkgo extract. Dit extract wordt veelvuldig gebruikt in o.a multivitaminen, mineraaltabletten, pleisters, en cosmetica. En sinds kort wordt het werkzame Ginkgo extract ook verwerkt in douche balsem.

Kneipp introduceert: Stimulerende Ginkgo douche balsem.

Afbeelding verwijderd door redactie

De Ginkgo douche balsem is de nieuwste variant in de Kneipp CARE douche balsem serie. Kneipp CARE staat voor natuurlijke verzorging door middel van een milde was-emulsie op plantaardige basis met werkzame ingrediënten. In de CARE serie kenden we al de voedende Nachtbloesem, vitaliserende Ceder/Cypres, hydraterende Aloe Vera en beschermende Amandelbloesem, en nu dus ook stimulerende Ginkgo.

De geur van Kneipp CARE Stimulerende Ginkgo is lekker fris, sportief en geschikt voor vrouwen en mannen. Door het gebruik van de natuurlijke Ginkgo-extracten en rijstkiem olie, voelt je huid door gebruik van deze douche balsem, na het douchen heerlijk zacht aan. De etherische oliën en de rijstkiem olie verzachten en ontspannen de huid namelijk op een natuurlijke manier, en minimaliseerd zo de dehydratatie tijdens het douchen.

Alle Kneipp producten zijn rijk aan etherische oliën en daardoor zijn deze producten uitermate geschikt als milde verzorging voor alle huidtypen, met in het bijzonder de droge, zeer droge en/of gevoelige huid. Ik zelf heb een droge en gevoelige huid, maar deze voelt door het douchen met één van de Kneipp producten altijd heerlijk zacht aan.

Net als alle producten uit de Kneipp CARE serie, bevat ook Kneipp Ginko geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen, mineraaloliën en zeep. De douche balsems zijn dermatologisch getest, pH-neutraal en dierproef-vrij en verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en apotheek voor 4,79.

Dus, kom op! Verwen jezelf tijdens een heerlijke Ontspannende, Voedende, Vitaliserende, Hydraterende en Stimulerende douche met Kneipp CARE douche balsem. En trakteer zo je huid op de verzorging die het verdiend.