Schuur je huid jong

Lichaam door Redactie Ze.nl

Zij hebben eind april de Peel Microabrasie op de markt gebracht. Een complete verjongende behandeling om thuis uit te voeren. De kit is een kuur voor drie weken en bestaat uit vier producten/stappen. De eerste stap is microdemabrasie. Een soort scrub die je huid polijst. We moeten zeggen dat dit wel een licht pijnlijke behandeling is. Het voelt alsof je met schuurpapier over je gezicht gaat. Je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben!

Daarna gebruik je een peeling. Dit is een zakje met daar in een doekje met vloeistof wat je drie minuten moet laten intrekken. Dit voelt meteen al wat verzachtend na het schurende effect. Het derde product is een kalmerende spray en daarna breng je een anti-rimpel crème op die je tijdens alle dagen van de kuur op moet brengen.

Het geheel levert in ieder geval een stralende en fris ogende huid op en de huis voelt heerlijk zacht aan. Of het ook daadwerkelijk de rimpels bestrijd, hebben we helaas niet kunnen ontdekken. Jammer dat er weinig peeling zakjes in de doos zitten, want van de andere producten hou je rijkelijk over, maar de peeling is gewoon echt na de kuur op. De kit is verkrijgbaar in de grotere apotheken en kost 49,95 euro.