Hoe leuk: personaliseer nep tatoeages met eigen foto's

Lichaam door Rochèll

Staat er een vrijgezellenfeestje op de planning, of wil jij gewoon je liefde uiten door een tijdje met het gezicht van je beste vriendin of lover op je arm te lopen? Of wil je bijvoorbeeld een 'echte' tatoeage nemen, maar eerst zien hoe het eruit zal komen te zien op je lichaam? Goed nieuws! Je kunt nu nep tatoeages personaliseren. Het gezicht van je vriend(in), je huisdier, of gewoon van jezelf: de keuze is aan jou.

Zie je het al voor je? Hilarisch, toch? De nep tatoeages worden geleverd in een set van 4. Je kunt zelf kiezen welke foto je op je huid wilt plakken. Een tekst onder de foto laten zetten is ook mogelijk. Er komt geen naald of inkt bij kijken: de tatoeages zijn heel makkelijk aan te brengen. Je verwijdert het doorzichtige folie, legt de 'tatoeage' op de juiste plek, maakt de papieren kant nat met een doek of spons, en verwijdert 'm. Klaar is kees: klaar om het eindresultaat aan de persoon in kwestie te laten zien!

Personaliseer nep tatoeages

Je bestelt de gepersonaliseerde nep tatoeages via deze website. Voor €19,99 ontvang jij het stickervel al in huis. Naast dat het leuk is om de tatoeages zelf te houden, is dit natuurlijk een een leuke cadeautip. En, welk gezicht ga jij op je lichaam plakken?