Chillen en grillen met de Green Gipsy Healthbox!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Yes, de zomer is nu echt begonnen. En wat is er nou beter dan chillen & grillen als het lekker weer is? Met de nieuwe Healthbox haal je in één keer alle gezonde en lekkere producten in huis, voor een heerlijke zomerse avond.

We hebben lang moeten wachten, maar komend weekend staan er zomerse temperaturen op het programma. Ideaal om dan lekker met je lief of vriendinnen te gaan barbecueën. Helaas gaat barbecueën nogal eens samen met veel sausjes, geen groenten en saai vlees. Dat kan beter en die challenge gaan we graag samen met jou aan! Speciaal voor Healthbox heeft Kim van de Green Gypsy bloggers een aantal heerlijke en originele producten gekozen, want een barbecue hoeft helemaal niet ongezond te zijn.

 


 
Green Gypsy – Hoer Op De Grill – €3,75
Nee, dit is geen typfout, maar een verrassend lekkere kruidenmix. De Hoer Op De Grill is een pure mix die overal bij past. Green Gipsy heeft speciaal voor jou de lekkerste spicy specerijen mengsels samengesteld met één van de beste chefs van Nederland. De specerijen en kruidenmengsels zijn van nature al zo bijzonder, dat je de échte smaken moet kunnen proeven. Geen gedoe met te veel zout, e-nummers en andere onnatuurlijke poespas. Met de Hoer op de Grill zet jij binnen een handomdraai de perfect gemarineerde barbecuekip op tafel!
 
Green Gypsy- Marineer je Gek – €3,75
Ben jij eigenlijk niet zo’n keukenprinses? No worries, met de Marineer je Gek-mix geef je elk gerecht een fantastische smaak. De ‘Marineer je Gek’ is een licht pittig en vol aromatisch mengsel waar je de lekkerste kippetjes mee maakt, de beste hamburgers mee produceert en je groenteburgers precies goed op smaak mee brengt.
 
 
Bodyrevitaliser – Himalaya zoutplaat – € 18,99
Met de unieke Himalaya zoutplaat van Bodyrevitaliser gaat het barbecue feestje nog net iets leuker worden. De Himalaya zoutplaat is de nieuwste trend op culinair gebied en dat is niet zo gek, want hij maakt elk gerecht net een stukje lekkerder. Geen fan van de barbecue? Geen probleem, want je kunt hem ook gewoon gebruiken in de oven, als kookplaat of koelplaat. Deze roze zoutplaat geeft zelfs de simpelste gerechten een culinaire lift. Heel handig als je niet zo’n ster bent in de keuken, maar toch een lekkere en Instagram-waardige maaltijd neer wilt zetten. Himalayazout is een stuk gezonder dan gewoon keukenzout en zit dus nog vol met mineralen, die versterken je afweersysteem en bevorderen je stofwisseling. Niet voor niets is het roze Himalayazout tegenwoordig razendpopulair in de keuken van chefkoks.
 

 
Wil je je vriend of moeder een Himalaya Zoutplaat cadeau doen? Met de kortingscode HIMZOU2016 krijg je 10% korting (geldig t/m 31 juli)! Bestel hem bij bodyrevitaliser.nl!
 

2BSlim – Barbecue en Yonnaise – €3,40 per stuk
Oei, schep jij ook altijd je halve bordje vol met sausjes? Wel lekker, maar veel sauzen zitten boordevol suikers. De sauzen van B2slim zijn uniek in zijn soort. Ze bevatten 0% vet, 0% suiker en 100% smaak. Daarnaast zijn ze gluten- aspartaam- en lactosevrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Ze bevatten maar 1 calorie per portie.
 
Zaadbom.com – Zaadbommen Special – €7.00
Kan jouw tuin wel wat vrolijkheid gebruiken? Gooi een zaadbom op de grond, sproei er met de gieter over en je krijgt een explosie aan prachtige bloemen in je tuin. Pimp je tuin of bloembak op met deze originele planten of geef hem cadeau. 
 
De Vechtenaer – Biologische Paleo Broodmixen - € 6,96
Met deze graanloze Vechtenaer Biologische Paleo broodmixen zet je in een handomdraai een lekker, voedzaam brood op tafel. De mix bestaat uit zaden, noten en pitten. Zelf hoef je alleen nog wat eieren, olijfolie en zout toe te voegen.
 
Orthica – Multi Energie - € 15,50
Goede uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen je om fit en gezond te blijven. Maar ons lichaam kan af en toe wel wat hulp gebruiken. Ondersteun je lichaam daarom met goede natuurlijke multivitaminen.
 
Tranquini – Positively Relaxed - € 1,29
Heb jij het ook altijd druk, druk, druk? Tranquini Positively Relaxed is een heerlijke lifestyle drank samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Tranquini’s formule bestaat uit een combinatie van groene thee (met natuurlijke L-theanine) en extracten van kamille, lavendel en citroenmelisse. Deze ingrediënten helpen om stress en angst te verlichten.
 
 
 
 
Laat de zomer maar beginnen! Met de Green Gipsy Healthbox heb jij alle perfecte ingrediënten in huis voor een gezonde, gezellige en lekkere BBQ. Wil je deze box hebben? Stomme vraag, want ja die wil je! Wees dan snel en bestel je box via deze link. De box heeft een waarde van €65 en is te koop voor €24,95 incl. btw en gratis verzending! Hou je nog mooi wat geld over voor een nieuw zomerjurkje.