Sjabloon voor je schaamhaar

Lichaam door Redactie Ze.nl

Tegenwoordig wordt er veel waarde gehecht aan de uiterlijke verzorging van de schaamstreek. Bijna 82% van de vrouwen in Nederland onthaart de schaamstreek regelmatig omdat ze zich dan frisser, verzorgder en mooier voelt. Uit marktonderzoek onder jonge vrouwen blijkt ook dat zij moeite hebben met het scheren van een mooi recht streepje, laat staan met ingewikkeldere vormen.

"Vrouwen vinden vormpjes scheren leuk, maar het scheren van de schaamstreek is vaak onbevredigend omdat het resultaat meestal tegenvalt. Tijdens gesprekken met vriendinnen kwam naar voren dat er een grote vraag is naar een product zoals The Intimate Shaping Tool," aldus de 30-jarige Daphne Heltzel, de bedenkster van Ladyshape. "Ik heb toen een gebruiksvriendelijk product willen ontwerpen met tegelijk een stijlvol en mooi design."

Je kunt kiezen tussen twee verschillende sjablonen, het dunne streepje (de 'Brazilian') en het vrouwelijke driehoekje (de 'Triangle'). Nadat het schaamhaar is getrimd, wordt de sjabloon op de schaamstreek gelegd en eromheen geschoren.

De sjablonen zijn in Nederland verkrijgbaar voor de prijs van 9,95 euro (Brazilian) en 12,95 euro (Triangle) op www.ladyshape.com.