Etos: duur is niet altijd beter

Lichaam door Jet

Een beautymiddag? Daar zegt een vrouw natuurlijk geen 'nee' tegen! Samen met nog 17 andere redactrices was ik uitgenodigd in het Amsterdamse College Hotel om de kracht van het eigen merk van Etos te ervaren. Er was een grote ruimte ingericht: een bar met verse sapjes, schaaltjes met chocolade, een team van schoonheidsspecialisten en visagisten dat klaar stond om ons te vertroetelen en natuurlijk heel veel producten van Etos. Na een kort welkomstwoordje van Ilona Zijlstra van Etos en een interessante presentatie over beauty door Wendel Wagenaar van good2be, kon de verwennerij beginnen.

Allereerst werd ik onder handen genomen door een visagist, die me liet zien dat je niet per se dure make-up nodig hebt om jezelf mooi te maken. Gewoon met de voordelige producten van Etos veranderde ze me in een ware diva compleet met smokey eyes. De make-up zag er mooi en natuurlijk uit en voelde daarnaast ook fijn aan. Vooral de concealer, volume mascara (die als beste uit de Kassa-test is gekomen) en de plumping care gloss (die je lippen verzorgt en voller maakt) sprongen er voor mij uit en die heb ik dan ook meteen in huis gehaald. Vervolgens waren mijn voetjes aan de beurt (oh, wat is het leven van een redactrice toch zwaar!). Onder het genot van een vers sapje werden ze uitgebreid gemasseerd met een voetencrème van Etos. Zowel voor mij als voor de schoonheidsspecialiste voelde de crème verrassend fijn aan. Ook zij had al een lijstje klaarliggen met Etos-producten die ze direct wilde gaan kopen. Als laatste kreeg ik ook nog een manicure. De handlotion van Etos en de nagelriemolie bevielen me zo goed, dat ik daar nu elke dag mee smeer.

Stiekem ben ik best wel een meisje van de merkjes: ik ben gevoelig voor een bekende naam op een mooie verpakking. Maar wat ik van deze middag heb geleerd is dat Etos ook echt goede producten heeft, waar ik - met dank aan de goed gevulde goodiebag -- nog steeds van geniet. Ik blijf nog wel mijn favoriete duurdere producten gebruiken, maar ik ben ook zeker fan geworden van Etos. Het zijn kwalitatief goede producten met een mooie, 'cleane' verpakking, een fijne geur en een nog fijner prijsje!

Wil je kennismaken met het eigen merk van Etos? Ga dan woensdagavond 13 oktober naar de winkel en laat je inspireren, verwennen en opmaken in de nieuwste herfstkleuren. Kijk op de site van Etos voor deelnemende winkels.