Ze.nl bezocht de Etos Beauty Proeverij

Make-up door Janneke

Lipgloss, scones, blushes, sandwiches... Een high tea? Een beautydag? Nee, beiden! Tijdens de Beauty Proeverij van Etos was het smullen en tutten geblazen.

Van het werk bij Ze.nl is het bezoeken van persevents het kersje op de taart. En soms kan je dit wel heel letterlijk nemen! Zo bezocht ik laatst de Beauty Proeverij van Etos. Het doel van de dag was het beleven van het merk Etos en het prikkelen van onze zintuigen.

De gezellige Bakkerswinkel in Amsterdam was speciaal voor de gelegenheid in Etos-style ingericht. Er was een beautyhoek gecreëerd, de visagisten stonden al in de aanslag met poederkwasten én er stond een lange tafel op ons te wachten vol met de lekkerste hapjes!


Het was een waar feestje voor mijn zintuigen: de hapjes gingen rijkelijk naar binnen, ik rook aan alle bodylotions en doucheproducten én de make-up kwasten kriebelden over mijn gezicht.

Durf en doe rood
Naast het smullen en tutten werd er ook nog een nieuw product geintroduceerd: de Lip & Cheek (?3,50). Dit product is een lippenstift en blush in één. Met het handige kwastje breng je de rode gloed aan op je lippen en wangen (gezonde blosjes!). Wrijf het met je vingertoppen uit om zelf de gewenste kleur te bepalen. Een echte aanrader!


Met een rode blos, een goedgevulde buik en een leuke goodiebag verliet ik tevreden de Beauty Proeverij van Etos: wat een gezelligheid!

Ook beauty proeven?
Op 12 oktober organiseert Etos een beautyavond in maar liefst vijftig winkels. Benieuwd naar de trends op beautygebied? Kijk dan snel naar de deelnemende winkels!