ZeTest: Colorburst Lipgloss van Revlon

Make-up door Janneke
Vieze plakkerige lipgloss: nee, dat is niet aan mij besteed. Nog altijd ben ik op zoek naar het perfecte exemplaar. Revlon komt nu met de Colorburst Lipgloss voor sexy, kleurrijke en glanzende lippen. Is dit dan de ware?

Ik ben niet zo snel fan van een lipgloss. Een kleurtje en glans vind ik mooi, maar zo?n enorm dikke laag op mijn lippen, vind ik niets. Bovendien blijven mijn haren altijd bij elke schudbeweging vastplakken aan mijn opgemaakte lipjes. Eén groot drama dus!

Revlon komt nu met de Colorburst Lipgloss. Deze glossjes zijn gemaakt voor vrouwen die een passie hebben voor kleur en glans. Bovendien zal deze lipgloss alle beloftes waarmaken? kan ik dan eindelijk mijn plakkerige lippen gedag zeggen?

Colorburst schijnt een omhelzing voor je lippen te zijn en zorgt bovendien voor een egale en gewichtloze kleur met prachtig glanseffect in slechts één beweging. De glossjes hebben een rijke kleurpigment en zijn verzorgend voor de lippen door antioxidanten als zoete amandelolie en vitamine E.

De lipgloss klinkt veelbelovend, tijd voor een testje! En dan wel met twee kleuren: Crystal Lilac en Strawberry.


Crystal Lilac
De Crystal Lilac

is de ideale kleur voor mij: natuurlijk, niet té opvallend en gemakkelijk te combineren. Daarnaast vind ik de subtiele glans op mijn lippen erg mooi. Handig vind ik de sponsapplicator ? vele malen beter dan zo?n kwastje ? die de gloss gemakkelijk verspreidt. De lichte vanillegeur is erg lekker en believe it or not: de lipgloss plakt niet!

Strawberry
De Strawberry is iets feller van kleur, maar zeker ook casual draagbaar. Ik zou het zelf combineren met rustige oog make-up. De gloss voelt lekker aan, net alsof je vaseline op je lippen hebt (daar komt de verzorgende werking die de Colorburst belooft) En wat ik nogmaals wil benadrukken: heerlijk dat deze lipgloss niet plakt!

Crystal Lilac (002)                                             Strawberry (006)

Conclusie

Of de Revlon Colorburst Lipgloss de ware is, weet ik niet. Maar hij zit absoluut tegen het perfecte aan. De lipgloss glanst, voelt zacht en verzorgend aan op je lippen én plakt niet (yippie!) Enige nadeel is dat ik mijn lippen vaak opnieuw moet bijwerken, maar is dat niet bij elke lipgloss zo?

Revlon Colorburst Lipgloss is verkrijgbaar in de winkel voor ?10,95 en is in zeven prachtige kleuren te verkrijgen: Chrystal Lilac, Strawberry, Peony, Bordeaux, Papaya, Sunset Peach en Gold Dust.