Het voorjaar in met John van G

Lichaam door Redactie Ze.nl
John van G

is een make-upcollectie met een breed assortiment en het leuke is dat je met deze collectie je eigen doosje samen kunt stellen. Zo kun je de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in je favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wil je eens iets anders, dan koop je eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat je beautykit altijd past bij je stemming of kleding. Handig, want vaak gebruik je in gecombineerde doosjes de ene kleur vaker dan de andere. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, losse poeder, wenkbrauwpoeder en nagellak om je make-up compleet te maken.

Afbeelding verwijderd door redactie

De voorjaar/zomer collectie van John van G. heeft een variatie van kleuren. In de oogschaduw zien we zowel appelgroen en blauw met bijpassende eyeliner, als de veiligere bruintinten. De nieuwe nagellakkleuren zijn vrij neutraal en rustig. Ook in de lipsticks is er de keus uit rustige natureltinten en feller roze en oranje. Ons favoriete product is de Twin Matic Eye Designer. Dit is een longlasting oogschaduwpoeder met aan de ene zijde een goudtint en aan de andere zijde een bruinige kleur. Ideaal om aan te brengen en inderdaad houdt de make-up lang.

Wij zijn zeer te spreken over de make-up van John van G. en de prijzen zijn ook erg redelijk (vanaf ? 3,95). De producten zijn vanaf begin maart te koop bij diverse schoonheidsspecialisten en drogisterijen. Verkoopadressen vind je op www.beautymagazine.nl of via telefoonnummer: 010-5243440 toestel 400.