BBBBodylicious workout!

Lichaam door Petra
Het is weer de tijd van het jaar om je Buik, Billen, Benen en Borsten goed op orde te hebben. Daarom hebben wij voor elke B een handige work out-tip, zodat je er straks (alsnog) BBBBodylicious uitziet en helemaal beachproof bent!  

Buik
De meeste buikjes blijken een chronisch gevalletje ?kwab? te hebben. Zelfs de mannen hebben moeite om dit gebied in vorm te houden. Met de volgende tip creëer je helaas geen sixpack, maar wel een veerkrachtige buik die in vorm is.

Ga op je rug liggen en buig je knieën iets. Til je schouders iets van de grond en trek je rechterarm direct naar je linkerheup en vice versa. Blijf recht naar boven kijken. Doe twee of drie series van vijftien per dag.

Billen
Een strak kontje is in no time binnen handbereik. Je kunt je bilspieren namelijk op elk moment van de dag, zonder dat iemand het doorheeft, aanspannen. Beetje billen mag echt wel, dus ga niet voor ultraslank. Voor een goed gevulde derrière in vorm hebben we de volgende tip.

Ga op je rug liggen en trek je benen in totdat je hakken onder je knieën staan. Span nu je bilspieren aan, zodat je heupen omhoog komen. Laat je billen nu op en neer zakken tot ze bijna op de grond zijn. Doe twee of drie sessies van vijftien keer per dag.


Benen
Ben je de eigenaar van stevige benen? Helaas kun je aan de bouw niet zo veel doen. Wat je wel kunt doen, is je benen een goede scrub- en scheerbeurt geven, zodat ze in ieder geval netjes voor de dag komen. Daarbij eindig je met een lekkere insmeersessie met een verstevigende lotion. Tip voor welgevormde benen.

Ga met je voeten vijf centimeter uit elkaar staan. Stap met rechts naar voren en laat je diep zakken. Zet dan weer krachtig af. Wissel van been en zet je handen in je zij. Doe twee of drie series van vijftien keer per dag.

Borsten
Er zijn maar weinig vrouwen die echt tevreden zijn met hun boobies. Dat komt omdat we ons door anderen laten vertellen hoe groot ze moeten zijn. De perfect size bestaat echter helemaal niet. Of ze mooi zijn of niet, dat bepaal je zelf! Voor een super cleavage hebben we de volgende tip.

Ga een meter van het aanrecht staan en zet je handen op de rand. Buig je armen en tik voorzichtig met je borstkast de rand van het aanrecht aan. Duw vanuit je borstspier weer af. Doe twee of drie series van vijftien keer per dag.

Op welke B ben jij het meest trots?