Dit herken je als je je benen scheren verschrikkelijk vindt

Lichaam door Sabine

Als je onder de douche staat, wil je lekker ontspannen en heb je geen zin om je in onmogelijke posities te wurmen om je benen te scheren. Dus je slaat het een keertje over of begint met gezonde tegenzin toch aan het maaien. 

Je kunt natuurlijk zoals sommige vrouwen ervoor kiezen om de haren op je benen gewoon te laten staan, maar daar voel je eigenlijk ook weinig voor. Hoewel gladde benen heerlijk zijn, heb je nooit zin om je benen te scheren. Kijk je er ook altijd tegenop? Dan herken je deze dingen vast! 

 
Jouw benen zijn vrijwel altijd aan de harige kant. De meesten scheren stoppels meteen weg zodra ze opkomen, maar jouw benen zijn vaak wel voorzien van stoppels.  
 
Als je een legging aantrekt, weet je dat het tijd is om je benen te scheren. Waarom? Omdat je haren koppig door je legging steken. Oeps.

 
Als je je benen een keer hebt geschoren, moet iedereen dat weten. Je beste vriendinnen mogen zelfs wel even voelen. 
 
Als je je benen scheert, wil je altijd te snel. Gevolg: je vergeet een rijtje haren mee te nemen.
 
Over vergeten gesproken: je vergeet ook altijd nieuwe scheermesjes te kopen. 
 
Hierdoor kom je vaak voor dilemma’s te staan: scheren met een bot mesje? Of toch maar niet scheren? 
 
Jij trekt altijd hoge sokken aan. Gewoon als een verzekering voor het geval je broekspijp opeens onvoordelig omhoog kruipt. 
 
Jij voelt je helemaal niet zo gezegend met mooi weer. Hierdoor moet je je benen wel scheren. 
 
Jouw benen zijn een stuk witter. Niet omdat je je benen niet durft te showen, maar omdat je met warm weer toch voor een broek koos zodat je je stoppelige benen eronder kon verstoppen. 
 
Als je dan toch een jurkje aantrekt, haal jij snel een scheermesje over je half natte benen heen. Natuurlijk kan het niet anders dat dat irriteert. 

 
Op je slechte dagen, moet je toegeven dat je benen wel wat weghebben van die van je vriend: behaard.
 
Je verbaast je er elke keer over hoe snel die rotterige haren terug groeien. 
 
Uit pure frustratie heb je weleens harsstrips gekocht. Maar na een plek op je benen te hebben onthaard, gooi je de handdoek alweer in de ring. Pijn dat zoiets doet! 

Jij bent blij wanneer het seizoen wat minder wordt. De kans dat jij snel een korte broek aan gaat doen, is vrij klein. Wintervacht it is!


Hoe vaak scheer jij je benen?