Zon uit een tube

Lichaam door Redactie Ze.nl

De verpakking belooft mij in slechts vijf dagen tijd een mooie lichtbruine teint in mijn gezicht, hals en decolleté. Gewoon een kwestie van dagelijks insmeren op een goed gereinigde huid en klaar is Kees. Na het insmeren moet je natuurlijk wel even goed je handen met zeep wassen, anders kleuren die ook mee. Gaat het je niet snel genoeg dan mag je de crème zelfs meerdere malen per dag gebruiken. Ook vormt de crème een goede basis voor je make-up, wat altijd handig is.

Vol verwachting ga ik aan de slag, nadat ik mijn bleke teint nog eens goed heb bestudeerd. Uiteindelijk moet ik natuurlijk wel het verschil kunnen zien. Het tubetje is klein en handzaam, de crème komt er goed gedoseerd uit. Nadeel is wel dat het goedje niet echt lekker ruikt en dat is jammer. Wel smeert de crème makkelijk uit en trekt vrij snel in de huid. Toch merk ik dat mijn huid meer nodig heeft en na enkele dagen gebruik ik - naast Zomergloed - ook mijn gewone dagcrème, omdat mijn huid vaak droog en strak aanvoelt. Dat zou toch niet de bedoeling moeten zijn want ook Zomergloed bevat hydraterende bestanddelen, macadamia-olie en vitamine E.

Het resultaat blijft echter niet uit. Al na vier dagen merk ik verschil. Mijn huid krijgt het beloofde bruine tintje met slechts eenmaal daags gebruik. Wat ook een pré is, is dat de bruine tint niet opvallend of kunstmatig van kleur is. Het geeft me nét dat beetje extra dat mijn gezicht hard nodig had. In dat opzicht kan ik het dus van harte aanbevelen. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten: 7,49 euro voor 50 ml.

Afbeelding verwijderd door redactie