Nieuw in New York: de menstruatiewinkel

Lichaam door Marleen_S
Ieder maand is het feest. Dan gaan we massaal aan de chocola, bergen tampons en jankfilms. Niets is fijner om jezelf te vertroetelen als je ongesteld bent. En daar waren de bedenkers van The Period Store het helemaal mee eens!

 
Als de rode zee weer in het land is, schieten sommige vrouwen spontaan in een depressie. Ongesteld zijn is nou niet bepaald een pretje. Waar vroeger je moeder je in de watten legde, moet je nu voor jezelf zorgen. In New York hebben ze tegenwoordig de oplossing gevonden voor alle menstruatieperikelen.
 

The Period Store

De bedenkers Ashley en Rubi lanceerden begin maart de online winkel genaamd The Period Store. Alleen verkopen ze hier geen jurkjes of schoenen, maar andere producten speciaal voor de vrouw. Namelijk spulletjes die je wel kan gebruiken als je weer eens ongesteld bent. Van tampons en pijnstillers, tot een lekker boek en opfrisdoekjes. Je mag het allemaal zelf samenstellen!
 
De pakketjes kun je via de website bestellen en worden geleverd wanneer jij (ongeveer) je menstruatie verwacht. De prijs varieert van 15 dollar tot 30 dollar. Ook zit er lekkere thee in het pakket en - uiteraard - een stukje chocola. Dus heb je grote overlast? Dan bestel je gewoon het grootste pakketje wat er is!

Dit ingenieuze plan werd al in 2010 bedacht, maar het kwam niet echt van de grond vertellen Ashley en Rubi aan The Huffington Post. Ze hadden namelijk alleen tijd om aan het idee te werken wanneer ze, juist, ongesteld waren. Maar nu is The Period Store dan echt een feit.
 
Het wachten is nu op een Nederlandse investeerder die hier ook wel brood in ziet. Dan kunnen wij, naast ons tijdschriftabonnementje, elke maand ook een verwenpakketje aan de deur verwachten. Wel een fijn idee dat je dan niet zelf heen en weer naar de supermarkt hoeft. Kun je mooi onder de dekens blijven liggen!
 
Zou jij zo?n menstruatiepakketje willen ontvangen? Of vind jij het onzin?