Biodermal gaat intiem

Lichaam door Redactie Ze.nl

Voor elk deel van je lichaam gebruik je een product waardoor je je mooier en frisser gaat voelen. Voor je haar een verzorgende shampoo en conditioner en voor je lichaam een frisse douchegel en bodylotion. Maar welke producten gebruik je voor je vagina? Een gewone zeep of douchegel heeft niet de juiste pH-waarde voor je vagina, waardoor het melkzuurevenwicht verstoord kan worden. Ook andere factoren zoals stress, hormonale schommelingen en een verminderde weerstand hebben invloed op deze balans. Het is daarom verstandig om voor deze zoneproducten te gebruiken die rekening houden met de specifieke pH-waarde en zo min mogelijk bestanddelen bevatten die kunnen leiden tot irritatie. Het gebruik van intiemverzorgingsproducten zou voor iedere vrouw een onderdeel van de dagelijkse verzorging moeten zijn.

Afbeelding verwijderd door redactie

Biodermal brengt maar liefst vier intiemproducten voor intiemverzorging op de markt:
Een Milde Wasemulsie en een Verzorgende Gel voor dagelijks gebruik tijdens en na het wassen, welke helpen het natuurlijke evenwicht van de vagina in balans te houden. De Zeer Milde Reinigingsolie en de Verzachtende Creme zijn voor specifiek gebruik tijdens en na het wassen en probleemverlichtend bij klachten als irritatie, jeuk en schraalheid.

De producten zijn stuk voor stuk zacht in gebruik en geven een schoon, zacht en fris gevoel. Wij vinden zelf de olie bevattende producten het prettigst, maar anderen zullen deze wellicht als "te vettig" ervaren. Welke voor jou het prettigst zal zijn, kun je het best zelf ervaren.

Voor meer informatie bel gratis naar de Biodermal Huidlijn 0800-2463376 of kijk op www.biodermal.nl

De Biodermal Intiemlijn is vanaf april/mei 2007 verkrijgbaar bij drogisterij en parfumerie. Prijzen liggen tussen de 6,50 en 9,50 euro.