Calvin Klein in een I-pod?

Lichaam door Redactie Ze.nl

Calvin Klein Fragrances introduceerde onlangs de term technoseksuelen. De technoseksuelen is ook wel de Generatie Y. De Generatie Y bestaat uit jongeren die geboren zijn tussen 1982 en 1995. Het zijn de kinderen van de babyboomers. De jongeren uit Generatie Y zijn erg dynamisch en weten graag wat er in de wereld speelt. Ook zijn ze verzot op techniek. Ze willen de leukste en meest nieuwe technische snufjes hebben en hun leven speelt zich voor een groot deel online af.

Nu heeft Calvin Klein Fragrances dus ook een geur voor de technoseksuelen gelanceerd: CKIN2U. CKIN2U is leverbaar in een variant voor mannen en voor vrouwen. Dit is de eerste keer dat er een geur in de CK-lijn gelanceerd wordt die niet zowel voor hem als voor haar is, maar een geur voor hem en voor haar. De geur voor haar is een frisse bloemengeur. Ook de geur voor hem is fris, maar met een houtachtig accent. De herengeur is geen uitgesproken herengeur en we vermoeden dat ook dames deze geur wel eens aan zou kunnen spreken.

De verpakking en flacon zijn uiteraard helemaal van deze tijd. CKIN2U zit in een luxe grafisch gevormde witte designflacon, die veel weg heeft van de uitstraling van een I-pod, waarvan de onderzijde van de flacon voor haar een goudkleurige tint toont en de flacon voor hem aan de onderzijde uitgevoerd is in een blauwgrijze kleur.

Afbeelding verwijderd door redactie


Speciaal voor CKIN2U heeft CK helemaal in stijl een site in het leven geroepen, waar CKIN2U fanaten elkaar kunnen ontmoeten en hun favorieten kunnen delen als een soort CU2, Hyves etc. Deze is te vinden op www.ckin2u.com. Tevens zijn de maten van de flacons heel trendy aangegeven in small, medium en large. De eau de toilette is verkrijgbaar vanaf 36,00 euro. Ook bevat deze lijn diverse verzorgingsproducten zoals een bodywash en deodorant.

Is CKIN2U alleen voor de Generatie Y? Nee, absoluut niet. Als 'hippe dertiger' kan ik deze frisse geur in de zomer erg waarderen. En de flacon, die doet het alleen om zijn trendy stijlvolle uitstraling al erg goed in de badkamer.