Highlights voor je lippen

Lichaam door Redactie Ze.nl

Max Factor Lipfinity Colour & Gloss is een nieuwe ontdekking in lipgloss. Het innovatieve twee-stappen systeem zorgt voor een levendig, glanzend kleureffect op de mond. Met de basecoat geef je je lippen een mooie diepe lowlight kleur. Hier overheen gaat de vloeibare topcoat met highlight effect die qua kleurnuance is afgestemd op de basecoat. Deze extra laag zorgt voor de verlevendiging van de kleur en hij geeft glans aan je lippen. Net als high- en lowlights in je haar dus eigenlijk!

Glans én diepte

Het geheim van de Lipfinity Colour & Gloss zit hem in de 'Multi-Reflective' technologie. Hierdoor worden de kleurdeeltjes vanuit verschillende gezichtspunten weerkaatst, wat een sprankelend effect geeft. De kleur geeft zo meerdere facetten en wordt intenser. De basiskleur van de basecoat wordt als het ware gebroken door de vloeibare topcoat die pigmentdeeltjes bevat.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Lipfinity Colour & Gloss is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Wij testten Dazzling Cocoa en Shimmering Pink. Het resultaat? De lipstick blijft hardnekkig zitten, met de beste wil van de wereld krijg je het er niet af. Zelfs na er een nachtje mee geslapen te hebben, zien we de volgende ochtend tot onze verbazing dat de Colour (stap 1) er nog op zit. En zelfs na een douchebeurt bespeuren we nog roze op onze lippen. De Gloss (stap 2) is er wat sneller af, maar blijft toch langer zitten dan de gemiddelde lipgloss. Lipfinity Colour & Gloss doorstaat wat ons betreft dus glansrijk de houdbaarheidstest.

Met deze nieuwe Lipfinity maak je van je lippen een echte eyecatcher. En als je eens een keer niet zo in de glamourmood bent, kun je ook alleen de gloss gebruiken. Die heeft op zichzelf al een prachtige glanzende kleur die je lippen naar voren haalt en voller maakt, maar is net iets minder opvallend dan in combinatie met de eerste stap. Ook leuk voor de liefhebber: aan de gloss zit een zoet geurtje. Cocoa ruikt naar chocola, aan Pink kleeft een kauwgumachtige geur. Erg subtiel is het niet, maar je hoeft ook weer niet bang te zijn dat je de wespen van je lippen moet slaan.


Tips & Tricks
Om vollere lippen te creëren

:
Stap 1: Breng eerst de basecoat in gedeeltes aan. Begin bijvoorbeeld met een eerste laag bij de cupidoboog op de bovenlip. Kleur vervolgens de linkerhelft van de bovenlip, daarna de rechterhelft. Doe hetzelfde met de onderlip. De lippen niet over elkaar wrijven! Zo droogt de basecoat mooi egaal op.

Stap 2: Als de basecoat droog is, breng je de glanzende topcoat aan. De gloss wordt over de basecoat aangebracht tot ongeveer 1 à 2 mm over de rand van de basecoat (tot net buiten de liplijn). Dezelfde techniek kan je ook met een lippotlood toepassen, maar met een gloss is het effect heftiger.

Deze kleuren staan mooi bij een bepaalde huid- of haartint:
Blanke huid en blond haar: bij deze typen staan roze tinten erg mooi. Gebruik Shimmering Pink voor de dag, voor een elegante en toch natuurlijke uitstraling. Voor de avond breng je Glowing Sepia aan voor wat meer glamour.

Blanke huid (maar niet bleek) en (licht)bruin haar: deze dames hebben meer baat bij rood/oranje tinten. Bijvoorbeeld Gleaming Coral voor overdag en voor de avond een mix van Christal Bronze voor een warme, sexy look.

Olijfkleurige huid met donker haar: hierbij staan donkerrode/bruine tinten prachtig. Een goed voorbeeld is Dazzling Cocoa, die je 's avonds mixt met Shimmering Pink en veel gloss.

Max Factor Lipfinity Colour & Gloss, ?12,95. Vanaf 14 mei verkrijgbaar bij warenhuizen en drogisterijen in de kleuren Shimmering Pink, Dazzling Cocoa, Crystal Bronze, Gleaming Coral en Glowing Sepia.