Beauty / Lichaam
Lichaam

Explosieve groei cosmetische ingrepen voor Thigh Gap

Reageer 0

Het is je vast opgemerkt: de trend onder jonge vrouwen om een kloof tussen de dijen te krijgen. Deze thigh gap is het nieuwe schoonheidsideaal waar veel vrouwen een moord voor doen. Sinds kort gaan ze er zelfs voor naar de chirurg...

Heel wat jonge meisjes zijn onzeker over hun gewicht. En deze onzekerheid nam extreme vormen aan toen veel (rol)modellen als Alexa Chung en Cara Delevigne werden gespot met flink wat ruimte tussen de bovenbenen. Een tijdje terug schreven we al hierover, maar het lijkt erop dat sommige vrouwen wel erg ver gaan om te voldoen aan deze ?trend?.

De oplossing
Het is bijna onmogelijk om door streng te diëten of extreem veel te sporten een 'kloof' tussen je dijen te krijgen. Denk niet in problemen, maar in mogelijkheden moet de Britse klinkiek LoveLite hebben gedacht. Daar kun je nu terecht om binnen enkele seconden een thigh gap te krijgen. En kennelijk hebben veel vrouwen hierop gewacht, want de vraag naar deze ingreep is in een paar maanden tijd met 240% (!) gestegen. 
 
Lipoglaze
Deze cosmetische ingreep Lipoglaze zuigt het vet uit de bovenbenen. En dan ook echt al het vet, niet alleen wat er teveel zou zitten. Vervolgens worden de resterende vetcellen bevroren, sterven deze af en worden door het lichaam zelf afgevoerd. Een volkomen onschadelijke ingreep volgens LoveLite.

Alleen zijn een hoop organisaties die eetstoornissen willen bestrijden het daar niet mee eens. Zij zeggen dat bijna niemand met een gezond gewicht een dergelijke thigh gap heeft en het dus onrealistisch is. Zeker voor jonge meiden. Manager van de kliniek Debra Ronson, zegt dat ze dit schoonheidsideaal niet wil stimuleren. ?We behandelen niemand jonger dan 18 jaar. Daarbij screenen we elke cliënt zorgvuldig, voordat deze een behandeling ondergaat. Als we vermoeden dat iemand met een eetstoornis kampt, behandelen we haar niet.?
 
Behoort lipoglaze in het rijtje van onschuldige cosmetische ingrepen of is het een absurde trend?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 11 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • marilyn

  Inderdaad... bah! Ik kan me, kort maar krachtig, alleen maar bij de afkeur van de andere meiden aansluiten! Lipoglaze is te erg voor woorden... Wat zal de volgende stap zijn? Een gezichtstransplantatie? En die (sorry] KUTCHIRURG maar lachen terwijl zijn beurs gespekt word!

 • Anika

  Alweer een artikel over die Thigh Gap? Dit onderwerp krijgt ook veel te veel aandacht! Ik vind mezelf met of zonder Thigh Gap toch wel een lekker wijf! Dus ik blijf bij hetzelfde standpunt: moet je nou echt zo nodig een Thigh Gap omdat je anders (emotioneel) labiel bent? Laat je gewoon nemen door een olifant i.p.v. het spekken van de portemonnee van de plastisch chirurg. Hij is uiteindelijk degene die 4x per jaar op vakantie kan om dit soort schoonheidsidealen...

 • Miss_perfect92

  Cardio+ krachttraining= gezonde manier van mooie benen creëren.
  Het is nu eenmaal een feit dat niet iedereen een thigh gap Kan krijgen door de vorm van je benen/ de plaatselijke vetophopingen.
  Wees gewoon blij met jezelf.
  (Daarmee wil ik niet zeggen laat je maar gewoon gaan, sport niet en vreet je vol.)
  Maar ga sporten (als je dat nog niet deed) en wees blij met ieder beetje resultaat dat je met jou eigen benen ( en lichaam) bereikt en daarnaast dat je gezondheid verbeterd en je je fitter gaat voelen ;)

 • Menina

  Ongelofelijk... wat er steeds weer verzonnen wordt...

 • Anna Tonk

  Tot mijn 17e had ik zo'n thigh gap. Gewoon omdat ik dun ben van mezelf. Toen ik de pil ging slikken kreeg ik vet op mijn lichaam, maar ik ben nog steeds erg slank en besef me nu dat ik dus ongezond dun was met die thigh gap, ook al was dat vanwege mijn genen.
  Dus dit is een nee.. mannen willen dit ook niet.

 • Belize

  De laatste foto ziet er wel erg ongezond uit. Ik vind het echt lelijk. Echt zo'n kleuterlijf heb je dan. Moet je niet gaan piepen als je lover je verzoekt twee zijstaartjes in je haar te doen.

  Bah!

 • IMM

  Belachelijk..

  Ga gewoon met O benen lopen :P

 • lenielovesyou

  jullie hebben gelijk dit is echt belachelijk... maar weetje als veel fietst krijg je hetzelfde effect zonder een operatie :P

 • limchick

  of je speelt vals en gooit je kont naar achter. werkt bij mij iig, haha. waarom wil je in godsnaam een thigh gap? vind het er belachelijk barbie uitzien

 • Anoniem

  Ik vind het een rare trend. Je moet blij zijn met je lichaam zoals het is. Dit staat ook alleen maar als je heel skinny bent. Ik vind het heel erg jammer dat de plastische chirurgie meteen paraat staat om al die onzeker meisjes gelijk onder het mes te krijgen. Zonde!

 • Sandra Schrijver

  Belachelijk echt waar o.O
  Wees gewoon gelukkig met wie je bent, ik vind het niet eens mooi zo'n thight gap...

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen