September Geurenmaand

Lichaam door Redactie Ze.nl
L.A.M.B. by Gwen Stefani

Artiesten en geuren, een combinatie die bijna niet meer weg te denken is. Vrijwel elke artiest heeft wel een eigen kledinglijn en parfum. Zo ook de mooie en stijlvolle Gwen Stefani. Een goudkleurige L prijkt op de doos en is verwerkt in de gigantisch grote, goudkleurige dop van de flacon. De L van L.A.M.B., wat tevens de naam is van haar kledinglijn. De geur is verrassend. Een ietwat zware, maar fruitige en sprankelende geur. Verleidelijk en een tikje ondeugend, net als Gwen.
L.A.M.B eau de parfum is vanaf september verkrijgbaar vanaf 34,00 euro (30 ml). Ook verkrijgbaar in deze lijn zijn een body lotion en shower gel.


Afbeelding verwijderd door redactie

Covet by Sarah Jessica Parker

Wederom een celeb in de geurenbranche. Nog geen twee jaar geleden lanceerde Sarah Jessica Parker de geur Lovely. Blijkbaar kon ze geen genoeg krijgen van geurtjes of was ze juist de vorige al weer zat, want sinds een maand kunnen we kennis maken met haar nieuwe geur Covet. Net als haar vorige geur wederom gegoten in een schitterende vrouwelijke flacon. Deze keer met een dop in bloemvorm. In tegenstelling tot haar vorige geur, die ik ietwat teleurstellend vond, is Covet een verleidelijke, exotische geur. De geur bevat chocolade. Wellicht dat dit de geur zo verslavend maakt, want ik ben er verknocht aan. Vanaf het eerste moment verkocht.
Covet Eau de Parfum is sinds augustus te koop vanaf 33,00 euro (30ml). In dezelfde lijn is tevens een Bath & Shower Gel en een Body Lotion verkrijgbaar.

Afbeelding verwijderd door redactie

Euphoria Crystalline edition by Calvin Klein

De heerlijke geur van Euphoria van Calvin Klein is voor de meesten geen onbekende. Vorig jaar lanceerde Calvin Klein rond de feestdagen de Euphoria Deluxe Collectible Bottle. Als je dacht dat het niet mooier kon, dan heb je het mis. Calvin Klein introduceert dit jaar namelijk de heerlijke Euphoria-geur in een speciale gelimiteerde editie: Euphoria Chrystalline. Deze collectie wordt gekenmerkt door bloemen op de verpakking en op de flessen gegraveerd. De eau de parfum-flacons zijn nog een tikkeltje spectaculairder. Hierop zijn de bloemen gedecoreerd met echte Swarovski-kristallen. Een juweeltje wat een ieder graag op zijn kaptafeltje zou willen hebben staan.
De Euphoria Chrystalline Collection is verkrijgbaar vanaf begin september. De prijs voor deze exclusieve fles is 90,00 euro. In deze lijn ook een Shimmer Spray Eau de Parfum en Body Silk Moisturizer.

Afbeelding verwijderd door redactie

Daisy by Marc Jacobs

Daisy. Een simpele naam, maar een geur met zo veel allure. De zwarte verpakking is langs de randen bezaaid met Daisies (Madeliefjes) en de flacon op zich is al een geweldig cadeautje. De stijlvolle flacon heeft op de dop drie grote bloemen (wederom Madeliefjes) en springt er uit. Een geweldige vrolijke, maar stijlvolle uitstraling. De geur zelf is fris, fruitig en sprankelend. Ondanks de ietwat late lancering in augustus, een heerlijke geur voor de zomer. Absoluut één van onze favorieten.
Daisy Eau de Toilette is verkrijgbaar vanaf 62,00 euro (50ml). Ook verkrijgbaar zijn een Body Lotion, Shower Gel en Body Butter.

Afbeelding verwijderd door redactie

Vera Wang

Vera Wang kennen we voornamelijk als ontwerpster van de meest geweldige bruidsjurkenIn tegenstelling tot de uitbundigheid van de voorgaande vier flacons is de eau de parfum van Vera Wang Signature ingetogen, maar zeer stijlvol uitgevoerd. Een simpele, klassieke witte doos met zwarte letters. De geur is ook vrij klassiek, waarschijnlijk doordat de geur van rozen de boventoon voert. Het parfum heeft echter een frisse en sprankelende ondertoon, die de geur heel bijzonder maakt.
Vera Wang brengt vanaf september niet alleen Vera Wang Signature en Vera Wang Sheer Veil op de markt, maar ook Vera Wang for Men. Er zijn in alle lijnen diverse verzorgingsproducten verkrijgbaar. De eau de parfum is verkrijgbaar vanaf 74,00 (50ml).