Zelfklevend rimpelvrij

Lichaam door Redactie Ze.nl

Nou heb ik zelf niet heel erg veel last van rimpels in mijn decolleté, maar toch net genoeg om zo liever niet in mijn trouwjurk te willen. 'Nooit meer ontwaken met ontsierende decolleté rimpels!' staat er met grote letters op het foldertje van de Chest-a-Peel. Ik wil best eens proberen of een nachtje slapen met de hartvormige foampad tussen m'n borsten helpt. De Chest-a-Peel is grondig getest door vrouwen van 22 tot 62 jaar en er wordt gepretendeerd dat je al resultaat ziet na één keer dragen. Tijd voor een serieuze test op Vrouw.nl!

Weg sex-a-peel!

Volgens de bijgevoegde informatie, worden door het regelmatig dragen van de Chest-a-Peel bestaande rimpels niet dieper, voorkom je het ontstaan van nieuwe rimpels en schijnen sommige rimpels zelfs helemaal te verdwijnen. Maar ik geloof in 'zien is geloven', dus ik plak de foampad op mijn borst. De Chest-a-Peel is hypo-allergeen, geschikt voor vele huidtypes en simpel in gebruik: je plakt hem echt in een paar seconden op. Bij voorkeur in liggende positie, maar staand voor de spiegel kan het ook. Ik moet eerlijk toegeven: op het eerste gezicht ziet deze flexibele, huidskleurige foampad er wel wat apart uit. Maar ach, tijdens het dragen heb je toch je ogen dicht. Mijn partner kijkt me wel even raar aan als ik met het grote hart op mijn borst het bed in stap... Je draagt de Chest-a-Peel namelijk tijdens het slapen of rusten.


Gek ding

De foampad mag er dan op het eerste gezicht een beetje raar uitzien, hij zit in ieder geval wel comfortabel. Het gevoel dat er iets plakkerigs op mijn borst zit, vergeet ik snel. Ik draai me op mijn zij en stiekem hoop ik dat de foampad goed vast blijft zitten, maar eigenlijk verwacht ik de volgende ochtend wakker te worden met het ding vastgeplakt in m'n gezicht en haar. Gelukkig blijkt, als ik uitgeslapen wakker word, dat de Chest-a-Peel nog op de plek te zit waar ik hem vastplakte. Snel kijk ik in de spiegel en trek hem rustig van mijn borst. Ik wrijf nog eens goed in mijn ogen, maar moet dan het volgende concluderen: waar de foampad een nachtje heeft geplakt is geen rimpel meer te zien en zelfs mijn diepste rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar. Het gekke hartvormige en plakkerige ding werkt!

Zo simpel!

De foampad is gemaakt van 30% polyester, 40% siliconen, 30% PU-foam en bevat 0,001% Hyaluron zuur, dat de huid versoepelt en verjongt. Helaas is de foampad niet geschikt voor mensen met een overgevoelige huid en wordt gebruik afgeraden bij een aantal huidproblemen, zoals bijvoorbeeld huiddepigmentatie en door zon verbrande huid. En helaas voor de langslapers onder ons: er wordt ook afgeraden de foampad langer dan acht uur achtereen te dragen. Na gebruik is de Chest-a-Peel simpel te reinigen: gewoon onder de kraan met water en milde zeep. Je laat hem even drogen en daarna is hij weer klaar voor gebruik. Ik merk helaas wel dat de foampad - na zo'n tien keer gebruiken en schoonmaken - langs de randen iets minder goed blijft plakken. Jammer, vooral ook omdat de Chest-a-Peel bijna 35 euro kost. Het loslaten van de randen beïnvloed de werking van het product echter niet. In de verpakking zit een handige folder waarop precies staat hoe je het beste met je Chest-a-Peel om kan gaan. Behalve met de foampad slapen, kan je de Chest-a-Peel natuurlijk ook gewoon overdag dragen. Aangeraden wordt hem ongeveer drie uur, voordat je rimpelvrij de deur uit wilt, aan te brengen. Zo kan je snel en simpel en met een rimpelvrij decolleté - bijvoorbeeld in je bikinitopje, T-shirt met V-hals of strapless (trouw)jurk - de blits maken.

Chest-a-Peel
Adviesprijs: 34,95 euro