Glamorous de deur uit met Revlon

Lichaam door Redactie Ze.nl
Speciaal borsteltje

Wil je je ogen een dramatische, glamorous look geven, dan moet je volgens Revlon 3D Extreme Mascara hebben. Deze mascara zal je wimpers 25 keer voller, 70 procent gekrulder en 80 procent langer laten lijken, wordt er beloofd. Als dat zo is, herken je jezelf waarschijnlijk niet meer, maar het is het proberen waard. De mascara heeft een speciaal borsteltje met een verdikking in het midden waardoor volgens Revlon alle wimpers – zelfs de kleinste – gelift en gescheiden worden. Voordeel van deze mascara is dat je hem in één keer kunt opbrengen, geen geklooi met verschillende borsteltjes dus. Het product doet wat het zegt – hoewel, hoe weet je of je wimpers 25 keer voller zijn en 70 procent meer krullen of er 80 procent langer uit zien? Dat is lichtelijk overdreven natuurlijk, maar je hebt ineens wel een oogopslag waar je u tegen zegt. Jammer dat ik niet de waterproof-versie heb getest, want welke niet-waterproofmascara ik ook gebruik, hij eindigt steevast voortijdig ónder mijn ogen. Revlon is ook vrij hardnekkig, want het is moeilijk te verwijderen. Behalve Blackest Black, zijn er nog de kleuren Black en Black Brown.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Subtiele kleuren

Over de Colorstay Eyeliner is niet veel te zeggen. Hij zou zestien uur blijven zitten zonder te vlekken en uit te vegen, maar dat is – weer – erg optimistisch. Nou heb ik ogen die het meestal zwaar te verduren hebben; door mijn lenzen rollen er meerdere malen per dag dikke tranen over mijn wangen, en dat doet de oogopslag geen goed kan ik vertellen. Het pennetje draai je naar boven, de stompe punt vereist een vaste hand van aanbrengen en breekt vrij snel af. Maar Charcoal (een van de acht kleuren) is subtiel en geeft je ogen net iets extra's. Voor de Amy Winehouses onder ons, is er een Liquid Liner (in vier varianten) die een fijn kwastje heeft. Ook deze zou niet vlekken, maar met een beetje vocht kan álles vlekken.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Mooie lippen

Je kunt geen onweerstaanbare look hebben zonder kissable lips natuurlijk. De Shiny Sheers-liptisck en de Colorstay Lipliner zijn een goede match voor een avond lang mooie lippen. Met spannende namen als 'Sheer Honey Drizzle', 'Sheer Plumdrop' en 'Sheer Cherry Pop' heb je keuze uit tien kleuren. En de lippenstift blijft lang zitten: je kunt je met een gerust hart te goed doen aan drankjes en hapjes. Hij geeft wel af, maar blijft desondanks goed zitten, en is ook weer niet te hardnekkig, zodat je niet the day after hier en daar nog wat hebt zitten. Wel drogen je lippen er een beetje door uit, maar volgens Revlon hebben ze natuurlijk héle goede producten om dat te verhelpen...

3D Extreme Mascara
Colorstay Eyeliner
Colorstay Liquid Liner
Shiny Sheers Lipstick
Colorstay Lipliner
Revlon