Welkom in het uitknijp-paradijs: 's werelds eerste Puistenbar is geopend

Lichaam door Michelle Bakker

Laten we eerlijk zijn: met de komst van YouTube-kanaal Dr. Pimple Popper kunnen we er niet meer omheen: WE LOVE puistjes uitknijpen. Van kleine 'blackheads' tot grote ontstoken jeugdpuisten of jaren oude cystes, we kunnen geen genoeg krijgen van de ontlading wanneer het puistje openspat. En daar speelt een bedrijf in België handig op in: zij openen de allereerste Puistenbar

Puistenbar

Pimple pop corner

De Puistenbar is  een soort van schoonheidssalon met speciale treatments voor een extra glad huidje zonder onzuiverheden. En dat niet alleen, ze hebben ook een secret 'pimple pop' corner op zolder, maar het is ons verder nog niet helemaal duidelijk wat je daar kunt doen of beleven. Daarnaast zijn er ook een aantal wetenschappers aanwezig aan wie je al je puistenvragen kunt stellen. 

Proost op je puist

Oh, en het is natuurlijk niet voor niets een bar: je kunt er dus ook een drankje krijgen. Maar of je daar nog trek in hebt na al dat geknijp? En anders... knijp je er gewoon tussenuit. Benieuwd naar de Puistenbar? Je moet er wel de grens voor over, want je vindt 'm in Antwerpen. 

Lees ook: Heerlijk en goor tegelijk: filmpjes waarin ingegroeide haren worden uitgetrokken