Kaviaar voor een rimpelloos leven

Lichaam door Redactie Ze.nl

Het hoofdingrediënt van de antirimpelcrème is een geraffineerd extract van kaviaar. Dat zeewier een goed effect heeft op je huid is mij al bekend, maar een crème gemaakt van visseneitjes is nieuw. Maar of het werkt? Volgens de fabrikant is de kaviaar een van de best bewaarde cosmetische geheime die de zee nu prijsgeeft. Toch zorgt niet alleen de kaviaar voor een rimpelloze huid: de crème bevat ook Hyaluronisch Zuur, Aloë Vera en vitamines. Deze hebben een verzachtende, helende en kalmerende werking op je huid. Verder wordt er allerlei ingrediënten genoemd -die mij verder weinig zeggen- als essentiële aminozuren, peptide structuren, proteïnen, essentiële vetzuren en jodium.

's Morgens neem ik de proef op de som: Orange Care Caviar Crème heeft een vreemde lichtgrijze kleur, maar voelt fijn aan op je huid en trekt redelijk snel in. Mijn huid voelt na het gebruik wat vochtig, maar dit oogt juist stevig en gezond. Op deze manier verbetert de crème dagelijks de elasticiteit en stevigheid van de huid. Volgens de fabrikant kan de crème op elk willekeurig moment van de dag worden aangebracht op een schone huid. Echter, als ik de crème een paar dagen achter elkaar gebruik, wordt mijn huid wat vettig. De crème om de dag gebruiken werkt, voor mij althans, beter.

Dezelfde dag nog zegt een kennis tegen mij dat mijn huid er zo goed uitziet. Toeval? Ik denk het niet. Ik ben gezegend met een egale huid, maar complimenten krijg ik niet dagelijks. De kans is groot dat het een teken is Orange Care Caviar Crème werkt. Mijn huid kreeg in ieder geval een positieve boost!

Orange Care Caviar Crème
Adviesprijs 29,95 Euro
www.caviarcreme.nl