Zien: dit magazine wijdt zich volledig aan roodharigen

Lichaam door Sabine

Het is de tijd van de roodharigen! Meldden we onlangs al over een roodharige emoji die er wellicht komt, nu is er ook een tijdschrift speciaal gemaakt door en voor redheads! Het magazine MC1R richt zich volledig op gingers en laat zien hoe prachtig het is om rood haar te hebben.

MC1R is opgericht door de 31-jarige student én redhead Tristan Rodgers uit Hamburg. Het begon als een simpel fotoproject waarvoor hij roodharige mensen fotografeerde die alleen een interessante mening bleken te hebben over rood haar. Tristan wilde graag iets meer doen met zijn project en besloot uit te zoeken hoeveel het zou kosten om een paar magazines te produceren. En zo ging het balletje rollen.  

Tekst gaat verder onder de afbeelding.
Beeld: MC1R

Er bleek veel interesse te zijn in Tristans magazine en deze maand wordt de vijfde editie van het magazine MC1R alweer uitgegeven. De ietwat unieke naam staat voor Melanocortine 1 Receptor. Dit wordt ook wel ‘the red hair gene’ genoemd omdat deze zorgt voor het rode pigment in je huid en haar.

Wil jij het blaadje ook bemachtigen? Voor 16 euro is-ie van jou + free worldwide shipping.Op de website van MC1R kun je het magazine kopen.

Beeld: MC1R
Beeld: MC1R