Mooi én hypo-allergeen!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Pupa make-up is nog niet heel erg bekend in Nederland. Toch grijpen steeds meer vrouwen en visagisten naar dit trendy make-up merk. Pupa biedt dan ook grote voordelen. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, is hypo-allergeen en is niet op dieren getest. Bovendien zorgt het merk voor kwaliteit door gebruik te maken van hoogwaardige bestanddelen. Zo heeft de make-up een hoog pigmentgehalte, waardoor de kleurvastheid gegarandeerd is. Daarnaast zorgt Pupa niet alleen voor tijdelijke, maar ook langdurige schoonheid: de producten hebben een verzorgende werking.

Smoothing foundation primer

Deze foundation is de basis van je make-up. De transparante gel zorgt voor een effen gladde en stralende huid. Niet alleen verdoezelt het onregelmatigheden, het zorgt er ook voor dat de make-up die je erop aanbrengt beter pakt. Bovendien wordt je huid meteen verzorgd en voelt de hele dag zacht en glad aan.

Luminys eyeshadow

De luminys oogschaduwlijn van Pupa is werkelijk prachtig. Wij probeerden de kleuren donker/zacht roze (nummer 20) en bruin/brons (nummer 04), beide mooie parelglans shadows. De verzorgende bestanddelen van deze oogschaduw zorgen voor een extreem zachte textuur die zowel droog als nat aan te brengen is. Met een droge applicator geeft het een glanzend en glitterend make-up resultaat. Met een natte applicator wordt de textuur creamy en is het resultaat intens en parelachtig.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Diva's lashes

De mascara van Pupa maakt echte diva's lashes. Het borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers uit elkaar blijven staan en de substantie - bestaande uit micro-deeltjes - maakt je wimpers vol zonder dat er klontjes ontstaan. Zodoende krijgen je wimpers een maximaal volume en blijft de kleur bovendien lang en mooi zitten.

Multiplay

De multiplay van Pupa is een Triple-Purpose Eye Pencil. Het potlood biedt kajal, eyeliner en oogschaduw in één en is dus op verschillende manieren te gebruiken. De multiplay (nummer 09) is simpel aan te brengen, is long-lasting en heeft een intense kleur. Als je de lijn wat te zwart vindt, kun je deze makkelijk en subtiel vervagen met behulp van de zachte applicator aan de andere kant van het potlood.

Lip perfection

Pupa's lip perfection crystal is een mooie gloss die een glanzend en fonkelend effect aan je lippen geeft. De lipgloss zit goed op de lippen, voelt niet te plakkerig aan en blijft lang mooi zitten. Daarbij is de gloss ook zeer geschikt om over een andere lippenstift aan te brengen. Pupa's lip perfection is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Afbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactie

Na het testen van de producten is het volledig te begrijpen waarom steeds meer vrouwen voor Pupa kiezen. De make-up is niet alleen mooi en van zeer goede kwaliteit, het biedt ook verzorging en is hypo-allergeen. Mijn doorgaans zeer gevoelige huid, heeft geen enkel moment van irritatie gevoeld en daarmee ben ik meer dan tevreden. Ook niet onbelangrijk is dat Pupa make-up niet op dieren is getest. Daarnaast is het een leuke bijkomstigheid dat alle Pupa producten trendy en luxe verpakt zijn. Precies zoals je dat van een Italiaans merk zou verwachten. Pupa doet dus duidelijk zijn naam eer aan.

Pupa make-up
Adviesprijzen verschillend per product
Kijk voor meer informatie en verkooppunten op de Nederlandse website van Pupa.
Voor een uitgebreid overzicht van de producten, kijk je op de Italiaanse website.