Make up: John van G

Lichaam door Redactie Ze.nl

Eerlijk gezegd had ik, tot een paar weken geleden, nog nooit van John van G gehoord. Ook op internet is er maar bar weinig informatie te vinden over deze mysterieuze make-upfabrikant. Wel vreemd, als je bedenkt dat zijn make-up in bijna elke Nederlandse drogisterij te koop is.

Het blijft dus bij mijn eigen bevindingen! Ik ben vooral helemaal fan van de donkerbruine Soft Touch Eyeliner (¤ 5,20). Het potlood is zo zacht als boter en daarom erg gemakkelijk aan te brengen. En: (niet onbelangrijk) de kleur blijft goed zitten. Het vervelende aan de zachtheid van het product is wel, dat je de punt van het potlood om de haverklap moet slijpen.


De kleuren kies je zelf

Ook de Beauty Box Trio System (¤ 9,20) valt in de smaak. Het doosje bevat drie kleursoorten, waarvan vooral de goudachtige met glittertjes favoriet is. Deze kleur is niet zichtbaar op de afbeelding hierboven en daar is een logische verklaring voor. Het ludieke aan de oogschaduw van John van G is dat de kleurenvarianten niet van tevoren zijn samengesteld: dat mag je zelf doen, in de winkel! Hierdoor word je nooit met een oogschaduw opgescheept, die je nooit van je leven zult gebruiken.

Belangrijk aspect!

Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn, maar dat is het helaas (nog) niet. De make-up van John van G is niet getest op dieren en bovendien vrij van parfum. Fijn dus, voor vrouwen die hier overgevoelig voor zijn!


De oogmake-up is slechts een kleine greep uit het grote assortiment van John van G. Het cosmeticamerk produceert ook lipliners, mascara's en foundations, wenkbrauwpotloden, camouflagesticks, losse poeders en poederparels.

Lees hier meer over het productaanbod van John van G en de verkooppunten.