Product: Anti-schuurcrème.

Lichaam door Redactie Ze.nl

Ietwat gegeneerd neem ik de crème mee naar huis. Maar al na één keer testen ben ik de redactie eeuwig dankbaar voor het feit dat juist ik deze tube crème kreeg. Want het is namelijk echt heerlijk spul! Toen ik ooit begon te schrijven bij Vrouw.nl vroeg ik de redactie wat ik moest doen als ik een testproduct echt niet goed vond. Gewoon schrijven wat je er van vindt, vertelden ze mij, ook als je het slecht vindt.

Maar Vevina is helemaal niet slecht, het doet echt precies wat ze belooft: het werkt! Ik kan gewoon de tekst van de reclame letterlijk overnemen, want ik ben het met alles eens. Ook na meerdere dagen gebruiken, op alle "probleemgebieden", ben ik nog steeds een fan van deze nieuwe crème.


Friction Protection Crème

van Vevina legt een beschermlaag op je huid. Die beschermlaag spoelt niet weg door water of zweet. Met Vevina voelt je huid zacht en glad aan. Wat voor weer het ook is, wat je ook doet, hoe dik je dijen of buik zijn, of je wel of niet een panty draagt; met Vevina heb je geen geïrriteerde (pijnlijke) rode huid.

Door gesprekken met vriendinnen weet ik ondertussen dat ook slanke vrouwen wel eens last kunnen hebben van geïrriteerde huid na een zomerse rokjesdag. Iedereen die ook maar iets herkent in het verhaal van Vevina over een geschuurde huid op plekjes als je bovenbenen, je bovenarmen, je oksels en je buik, raad ik deze crème van harte aan!

Voor meer informatie ga je naar Vevina.net.