Product: Vaarwel scheerirritaties!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Vooral scheren en waxen zorgt vaker voor meer ingegroeid haar, doordat het uiteinde van het haar scherper gemaakt wordt, maar elke haarverwijderingsmethode kan dit effect hebben. Wanneer kort geknipt of geschoren haar terug komt, kunnen er kleine bultjes op de huid verschijnen. Ingroeiend haar kan daarnaast irritatie, jeuk of een infectie veroorzaken.

PFB Vanish zit in een flacon van 70 ml. (¤12,95) of 140 ml. (¤19,95). Met de handige roller breng je PFB Vanish aan op het onthaarde gedeelte. Het bevat een krachtige scrub, dat dode huidcellen verwijdert. De ingegroeide haartjes worden boven de huid uitgetild. De roll-on-gel bevat daarnaast kamperfoelie olie voor een verzachtende werking en glycerine om de huid van vocht te voorzien.

PFB Vanish kan aangebracht worden op gezicht, onderarmen en oksels, benen, nek, bikinilijn, borst en rug. Je kunt de gel het beste 's ochtends en 's avonds gebruiken. En natuurlijk na het scheren of ontharen. PFB Vanish kan ook gebruikt worden bij een lichte vorm van acné. 82% van de vrouwen heeft regelmatig last van een geïrriteerde huid na het ontharen van benen, oksels of bikinilijn. En ik was één van die vrouwen.

Na het epileren had ik vaak last van een branderige en gevoelige huid, na het gebruik van PFB Vanish heb ik nergens last meer van. Nadat ik voor het eerst aan de slag ben gegaan met de rol-on-gel, is mijn huid voelbaar zachter geworden. De roller zorgt voor een gelijkmatige en gecontroleerde dosering. En er is na een week nog geen ingegroeid haartje te bekennen! Mijn huid komt gelijk tot rust nadat de gel is ingetrokken. In luttele seconden zijn mijn benen en oksels tot rust gekomen. En dit allemaal zonder een uitgebreide scrubsessie. Laat die zomer maar komen, want ik ben erg blij met mijn heerlijke zachte huid!



De roll-on gel wordt verkocht via (online-) drogist – o.a. bij alle DA-drogisterijen in Nederland - en apotheek, schoonheidssalons, kapsalons en via www.pfbvanish.nl