Een Valentijnscadeau voor Geert Wilders

De maatschappij door Redactie Ze.nl

De gewaarschuwde Wilders gaat vervolgens met extra beveiligingstroepen naar Het Binnenhof waar hij wordt getrakteerd op een regen van slipjes die hem wordt toegeworpen door honderden moslim-vrouwen die allemaal naar hem zwaaien en roepen dat ze echt van hem houden. De beelden vliegen de hele wereld over.

De altijd briljante media-politicus Wilders staat op het verkeerde been. Zijn gebruikelijke reactie is om iedereen die actie tegen hem onderneemt voor gek te verklaren. En in volstrekte verwarring roept hij nu ook uit: "Die vrouwen zijn idioot. Hoe kunnen ze nou van mij houden? Elke vrouw die zegt dat ze van mij houdt, is gek!" Ook die beelden vliegen de wereld over, vooral in Engeland worden ze eindeloos herhaald.

De reactie kost Geert stemmen, in de peilingen daalt zijn populariteit snel. Uiterst ongelukkig in een verkiezingsjaar. De actie, die werd georganiseerd door hetkanWel, krijgt veel opvolging. Ineens ziet iedereen het licht: het gevaar Wilders moet worden geneutraliseerd met liefde. In de Tweede Kamer leest Pechtold hem daarom een Valentijns sonnet voor, en Femke Halsema giechelt blozend dat ze best eens met Geert wil daten. Een onbekende actiegroep breekt in op de website van Geert Wilders en plaatst er pornofilms op, zodat de site al snel platligt.

GeenStijl brengt vervolgens het nieuws in de wereld dat Geert helemaal geen gebrek aan liefde heeft: hij zou dol zijn op SM en zijn favoriete sex-spelletje is 'kappertje spelen'. GeenStijl wenst zijn bron niet prijs te geven, wat het blog op een boete komt te staan, maar voor Geert Wilders is het leed al geschied. Op zijn Hyve stromen de verzoeken binnen van mannen met snorren die ook wel een spelletje met hem willen spelen. De hilariteit is groot in Nederland, dat eindelijk een manier heeft gevonden om te lachen om zijn favoriete politieke clown.

Wouter Bos en Jan-Peter Balkenende scoren zelfs een zomerhit met het nummer: "Geert, we houden van je." De song wordt vooral een succes dankzij het YouTube-filmpje waarin Geert Wilders acherna wordt gezeten door de beide politici. Jan-Peter wil graag een pepermuntje delen met Geert, terwijl Wouter hem toelach met een zweepje in zijn hand. Het refrein: 'Geert, ontken het nou niet, je wilt liefde, en wie wil dat niet', wordt hem zelfs toegezongen door Mark Rutte bij een debat over de sluiting van moskees.

Uiteindelijk geeft Geert zijn verzet tegen liefde op voor het oog van heel Nederland. Op de dag van de Verkiezing registreren cameraploegen genadeloos hoe hij het stemhokje verwart met een Dark Room.

"Wilders heeft eindelijk iemand gevonden om kappertje te spelen", koppen de kranten de volgende dag. Geert Wilders, ooit de Ridder van het Vrije Woord, is definitief doodgeknuffeld. hetkanWel blogt: "En dan te bedenken dat het allemaal begon met een origineel Valentijnscadeau van hetkanWel". Onder het blog stromen de reacties binnen, van reaguurders als Jan-Peter, Wouter, Alexander, Mark, Femke...

www.hetkanwel.net