Deel je anoniemste toiletgeheim en voel je opgelucht...

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Ook kan je de anonieme geheimen van anderen bekijken:

"Ik ga nooit langer dan één dag van huis, omdat ik dan vaak erg last krijg van mijn stoelgang. Dat dit de werkelijke reden is durf ik alleen aan niemand te vertellen."

"Ik kan soms dagen niet naar het toilet en ik voel me dan echt een opgeblazen olifant en niet sexy. Tegen mijn man zeg ik dan dat ik heel erg moe ben en graag wil slapen."


Herken je dit?

Een geheim kan je soms letterlijk en figuurlijk in de weg zitten, het kan je zelfs een paar dagen echt een vervelend gevoel geven. Een trage stoelgang is ook zoiets, je buik kan je dan echt letterlijk en figuurlijk in de weg zitten.

Zowel geheimen als een trage stoelgang belemmeren je meestal niet in je dagelijkse doen, maar het kan wel onprettig zijn. Er iets aan doen voelt misschien als een grote stap, maar als je het eenmaal toch actie hebt ondernomen voel je je prettiger en opgelucht.

Voor je trage stoelgang helpt Activia je NU met een GRATIS actieverpakking. Hiermee helpt Activia je een handje op weg om je trage stoelgang te verbeteren.


Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat dagelijkse consumptie van Activia met de unieke bacterie Bifidus ActiRegularis® je trage stoelgang al na 14 dagen verbetert. Activia is verkrijgbaar is verschillende yoghurt- en drinkyoghurt smaken.

Merk zelf ook dat het werkt! Ga naar Activia.nl!