Website voor golddiggers

De maatschappij door Eline_B

SeekingArrangement.com is een datingsite waar rijke, oudere mannen worden gekoppeld aan vrouwen die nog strak in het velletje zitten en toevallig geld nodig hebben. In ruil voor een date, wellicht gevolg door 'een intieme band zonder verplichtingen' - ahum, seks dus - krijgen de dames centjes. Hoeveel centjes hangt af van de man, maar het ligt gemiddeld tussen de 2500 en 3000 euro per maand - kado'tjes, vliegreisjes en etentjes niet meegerekend. 'Prostitutie?' hoor ik je denken... Dat is dus een beetje de vraag.

Brandon Wey startte de datingsite in 2006. Volgens hem ligt de nadruk van zijn datingformule vooral op de wensen van zowel de man als de vrouw. "De nadruk van deze website ligt erop dat een relatie voordelig is voor beide partijen. We vragen mensen na te denken wat ze zoeken in een partner en wat ze te bieden hebben. Direct zijn is een goede basis voor een relatie." Op de aantijgingen van derden zegt hij: "Veel vrouwen hebben de illusie van de perfecte soulmate al lang opgegeven. Zij surfen ook enkel op datingsites omdat ze een rijke partner aan de haak willen slaan. SeekingArrangement.com is daar gewoon eerlijk in."

Zowel de zakenmannen en succesvolle vrouwen als de arme sloebers klagen niet. De goed bedeelde heren willen een verzetje op z'n tijd en de meisjes geld voor hun studie, plastische chirurgie of hebben gewoon graag een kledingkast vol designerkleding. En als de geldwolfjes mazzel hebben kunnen ze hier en daar nog een erfenisje mee pakken...

Zou jij daten voor een volwaardig presentje?