The Reconnection

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Ook positieve bijwerkingen als significante prestatieverbeteringen bij atleten worden gemeten. Al eerder constateerden wetenschappers dat de Reconnective Healing frequenties - in vergelijking met andere healingmethoden - naast energie, ook uit licht en informatie bestaan. Wat hebben we hier in handen?

The Reconnection

Inmiddels zijn meer dan 60.000 Reconnective Healing practitioners opgeleid in 60 landen. Grondlegger Dr. Eric Pearl presenteerde voor de Verenigde Naties en een vol Madison Square, wordt wereldwijd geinterviewd voor televisie, radio, kranten en magazines waaronder de New York Times en is onderdeel van de film The Living Matrix.

Op diverse universiteiten wereldwijd wordt onderzoek gedaan naar Reconnective Healing. De internationale bestseller van Pearl, De Reconnectie; heel anderen, heel jezelf, is in 36 talen verschenen.

Doug De Vito, MBA, is hoofdtrainer en het hoofd van de planning van The Reconnection. Met een zeer traditionele opleiding als scheikundig ingenieur en een MBA in marketing, dacht hij dat hij de laatste persoon zou zijn om dit te onderwijzen...

Maar dat was voordat zijn leven een onverwachte wending nam.

Doug kwam in 2002 bij The Reconnection, na 13 jaar te hebben gewerkt in marketing en business development voor Fortune 100 bedrijven als Procter & Gamble, AT&T en Walt Disney. Het grootste deel van zijn carrière hielp hij bij het opbouwen, positioneren en ontwikkelen van nieuwe business. Dit alles veranderde toen Doug’s CEO op een vrijdag zijn kantoor binnenkwam en zijn afdeling ophief. De volgende dag ontmoette Doug Eric Pearl en raakte hij enorm nieuwsgierig naar dit werk.

Sinds hij bij het team is gekomen in 2002 heeft Doug een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het uitbreiden en vormgeven van de missie van The Reconnection®. Gaandeweg ontdekte hij een diepe passie voor dit helingswerk en blijft hij zich verbazen over de kracht en de gratie waarmee het zich ontvouwt in onze levens.


Doug heeft de eerste practitioner support programma's opgezet en creëerde, onderwijst en leidt zowel de Reconnection Teacher Development en Practitioner Mentoring programma's.

Meer recent nam Doug de leiding in het voornemen van The Reconnection om dit verbazingwekkende werk wetenschappelijk te onderzoeken met de medewerking van Dr. William A. Tiller, Dr. Gary Schwartz, de Universiteit van Arizona, Dr. Konstantin Korotkov en andere.


Doug was de eerste persoon die door Pearl is geselecteerd om The Reconnection Level I/II en III seminars te mogen geven en gaf er honderden met Pearl wereldwijd, in alle hoeken van de wereld.

Met zijn boek 'The Upgrade: Fulfilling the Promise of Human Potential' doet Doug mee aan de wedstrijd The Next Top Spiritual Author waar hij inmiddels de tweede ronde heeft bereikt.

Doug de Vito geeft van 10 t/m 13 juli '10 in Antwerpen de Reconnective Healing® opleidingen.

Voor meer informatie: Blizevents.com