Actie: ‘Waanzinnige WebWeken’ van OTTO.

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Ze zijn helemaal waanzinnig geworden op otto.nl.
Vóór 10 december betaal je geen bezorgkosten voor je bestelling op otto.nl. Iedereen die haar kerst-outfit (of natuurlijk gewoon een ander setje) op otto.nl. koopt, ontvangt zo een korting van ¤ 5,50. Dat is nog eens lekker shoppen.

http://vrouwen.nl/documents/c5/c2/c5c2242bf08cd777eac60f6ad2b78fe0.jpg

Gratis bezorging

De gratis bezorging geldt voor alle bestellingen die vóór 10 december gedaan worden op otto.nl.. De enige voorwaarde is dat je voor minimaal ¤ 45,- bestelt. otto.nl. biedt een groot assortiment met een breed aanbod in vooral damesmode. Deze maand vind je er speciale shop met feestmode. Ga eens kijken naar de trendy tuniekjes, jurkjes, truitjes en schoenen. Handig deze maand zijn ook de cadeautips op otto.nl. met speelgoed, sieraden en electronica.

http://vrouwen.nl/documents/2c/b4/2cb47d9f4a120d640c96c4f6ad2d7f49.columns-1.jpg

Waanzinnige WebWeken
Tot het eind van het jaar vind je de Waanzinnige WebWeken op otto.nl.. Eerder maakte je al kans op één van de tien hotelarrangementen en werd er dagelijks een LCD-TV, notebook of navigatiesysteem verloot onder de bestellers. Denk alvast na over jouw kerstwens, want wie weet, wordt deze binnenkort vervuld op otto.nl..