Real life zombie: meisje staat stijf van drugs

De maatschappij door Marleen_S
Drugs: of je stuitert de hele nacht door de club of je hebt te maken met een bad trip. Dat laatste geldt zeker voor het volgende meisje. Volledig onder invloed jaagt ze met haar zombiewandeling iedereen de stuipen op het lijf.
 
Van een beetje griezelen zijn we niet vies. Ook al doen we in Nederland niet echt aan Halloween, we zijn echter wel bekend met het fenomeen drugs. Van het meisje in de volgende video krijgen we dan ook spontaan de kriebels. Want met 31 oktober voor de deur, lijkt het net alsof we te maken hebben met een real life zombie, die dit jaar ietsje te vroeg van start is gegaan met haar act...
 
De échte Walking Dead
Stijf van de drugs wandelt deze Amerikaanse jongedame over de straten in het stadje Worcester, zich totaal onbewust van het verkeer en überhaupt de wereld om haar heen. Je denkt bijna een live aflevering van de serie The Walking Dead te zien.
 

Waarschuwing: don't do drugs!
"She's really screwed up." Een toevallige voorbijganger was geschokt door wat hij zag en filmde het voorval. Gelukkig hoeven we niet bang te zijn dat daadwerkelijk de zombie Apocalyps is begonnen, want de beelden spreken eigenlijk voor zich: deze vrouw is overduidelijk zo high als het maar zijn kan.
 
Of de man beter te hulp had kunnen schieten in plaats van zijn videocamera te pakken? Naar eigen zeggen filmde de man het juist om te helpen, aldus Sp!ts Nieuws. Hij hoopt dat zijn video, die inmiddels razendsnel over het internet wordt verspreid, mensen bewust maakt van de gevolgen van drugsgebruik. Ook wil hij een waarschuwing geven: gebruik alsjeblieft geen drugs.
 
Wat vind jij, zou deze video inderdaad mensen kunnen waarschuwen?