Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

Real life zombie: meisje staat stijf van drugs

Reageer 0
Drugs: of je stuitert de hele nacht door de club of je hebt te maken met een bad trip. Dat laatste geldt zeker voor het volgende meisje. Volledig onder invloed jaagt ze met haar zombiewandeling iedereen de stuipen op het lijf.
 
Van een beetje griezelen zijn we niet vies. Ook al doen we in Nederland niet echt aan Halloween, we zijn echter wel bekend met het fenomeen drugs. Van het meisje in de volgende video krijgen we dan ook spontaan de kriebels. Want met 31 oktober voor de deur, lijkt het net alsof we te maken hebben met een real life zombie, die dit jaar ietsje te vroeg van start is gegaan met haar act...
 
De échte Walking Dead
Stijf van de drugs wandelt deze Amerikaanse jongedame over de straten in het stadje Worcester, zich totaal onbewust van het verkeer en überhaupt de wereld om haar heen. Je denkt bijna een live aflevering van de serie The Walking Dead te zien.
 

Waarschuwing: don't do drugs!
"She's really screwed up." Een toevallige voorbijganger was geschokt door wat hij zag en filmde het voorval. Gelukkig hoeven we niet bang te zijn dat daadwerkelijk de zombie Apocalyps is begonnen, want de beelden spreken eigenlijk voor zich: deze vrouw is overduidelijk zo high als het maar zijn kan.
 
Of de man beter te hulp had kunnen schieten in plaats van zijn videocamera te pakken? Naar eigen zeggen filmde de man het juist om te helpen, aldus Sp!ts Nieuws. Hij hoopt dat zijn video, die inmiddels razendsnel over het internet wordt verspreid, mensen bewust maakt van de gevolgen van drugsgebruik. Ook wil hij een waarschuwing geven: gebruik alsjeblieft geen drugs.
 
Wat vind jij, zou deze video inderdaad mensen kunnen waarschuwen?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 5 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Anoniem

  Ik heb shit gezien dat heftiger is. Ik schrok wel, maar ik gebruik ook gewoon drugs, het schrikt mij niet af. Maar ik houd er wel rekening mee dat het gigantisch mis kan gaan.
  Ik gebruik zelf alcohol, wiet en coke. Ik ben van alle 3 wel eens bad gegaan. Van alcohol ben ik wel eens 3 dagen flink ziek geweest omdat ik dingen door elkaar had gedronken, maar ik ben er ook een keer agressief van geworden. Van wiet ben ik wel eens misselijk geweest omdat ik te veel had genomen en van coke heb ik een keer angstaanvallen gehad. Ik was zo bang en nerveus. Ik ben er ook een keer agressief van geworden. Dat kwam omdat ik bij een andere dealer had besteld en daar zat te veel shit in. Ik heb nu een vaste dealer met goed spul. Het is wel heel erg duur. Dus het is wel leuk met een avondje uit maar verder niet. Over 3 jaar wil ik met alle shit en losgaan stoppen, ik wil nu genieten.

 • hippzi

  Tegenwoordig pakken we eerst onze telefoon voor we in actie komen, erg maar waar. Ik vind dat deze vrouw, want volgens mij is ze gewoon volwassen maar gewoon heel mager, inderdaad verantwoordelijk is voor haar eigen daden. Iemand die dit filmt had inderdaad beter in actie kunnen komen maar dat maakt dit nog niet per direct een slecht artikel. Ze.nl komt bij meer over als een site voor vermaak, en of het nu erg is of niet, ik heb geboeid zitten kijken naar deze vrouw dus die missie is geslaagd. Als we het niet hier hadden gezien dan wel op een andere site toch? Dit is nu eenmaal de wereld waar we nu in leven. Zien en vooral, gezien worden. Je ontsnapt er niet aan, ook niet als je om wat voor reden dan ook de weg kwijt bent.

 • Chantal

  Gebruik gewoon geen drugs! Dan loop je er ook niet bij als een volslagen idioot met gevaar voor eigen leven én dat van een ander, en worden er ook geen filmpjes op internet geplaatst.
  Beetje omgekeerde wereld dit..

 • Cheyennex

  Ik vind dit een heel slecht artikel.
  Ten eerste lijkt dit meer op een pest-post waarin een meisje belachelijk word gemaakt
  Ten tweede wordt er hele slechte informatie gegeven. Er is helemaal niet te zien dat dit meisje een bad trip heeft. Een bad trip ziet er echt heel anders uit.
  Het is raar dat dit meisje midden op de dag helemaal alleen aan het trippen is, en dat is wat mij zorgen baart. Iemand had haar moeten helpen, want in een drugs trip kan iemand niet deelnemen aan het verkeer.
  Drugs kunnen heel leuk zijn, maar enkel als er voorzichtig mee wordt omgegaan. Jongeren bang maken met dit soort filmpjes is het laatste wat je moet doen, daar ontstaan bad trips júíst door. Ga alsjeblieft een artikel plaatsen met wetenschappelijke informatie over drugs, daar heeft de wereld veel meer aan. Een programma zoals Spuiten en Slikken geeft gelukkig nog wel objectieve informatie met duidelijke voor- en nadelen. De gevaren worden zichtbaar, maar ook het plezier, zodat jongeren op een verantwoorde manier het plezier van drugs kunnen beleven, net zoals jongeren tegenwoordig vaak op een verantwoorde manier plezier kunnen bleven aan de hard-drug alcohol.

 • Dishere

  Ik vind het niet kunnen iemand filmen en op internet plaatsen. Dit zal diegene z´n hele leven achtervolgen.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen