Knallende kijkers met New York Color (+ WIN)

Make-up door Redactie Ze.nl
Dé blikvangers van het gezicht zijn de ogen. En daarom moeten we ervoor zorgen dat ze flink opvallen! Met de nieuwe producten van New York Color, een superfijne mascara en eyeliner, heb je binnen no-time knallende kijkers!

We lieten jullie al eerder kennismaken met New York Color (NYC). Een cosmeticamerk dat zich laat inspireren door al het moois dat New York te bieden heeft, denk aan de skyline, de New York Fashion Week, Times Square, het wilde uitgaansleven en de yellow taxi?s. Het assortiment van New York Color is ontzettend uitgebreid en ook nog eens spotgoedkoop. Met prijzen tussen de ? 1,99 en ? 4,99 creëer je voor een habbekrats de meest glamourous make-up looks.In New York - the city that never sleeps - draait alles om de ogen. Want van ?s ochtends vroeg tot ?s avonds laat moeten ze opvallen! Daarom komt NYC nu met twee nieuwe topproducten voor de ogen: de Big Bold Mascara en de High Definition Liquid Eyeliner.

Met de Big Bold Mascara heeft NYC het geheim voor ultieme wimpers ontdekt. Deze mascara, die rijk is aan keratine, maakt je wimpers voller en langer dan ooit tevoren. En natuurlijk is er ook hard gewerkt aan een perfect borsteltje, zodat je geen last hebt van die vervelende klontjes!

Om jouw oogopslag nog intenser te maken, kun je een strak lijntje boven je wimpers aanbrengen. Lastig? Niet met de nieuwe High Definition Liquid Eyeliner van NYC! Met de slim ontworpen superdunne punt maak je gemakkelijk een nauwkeurig en gestileerd lijntje. Je kunt ?m zo dun of dik maken als je zelf wilt: ga je voor subtiel of juist opvallend?! Het lijntje blijft tot wel tien uur lang zitten, maar is gelukkig wel zacht voor de ogen.

Probeer het zelf!
Lijkt deze mascara jou wel wat? Doe dan mee met de speciale actie op de Facebook-pagina van NYC en maak kans op één van de honderd Big Bold Mascara's!

Benieuwd hoe de look eruitziet?


De Big Bold Mascara (vanaf februari 2012 voor ? 3,99) en de High Definition Liquid Eyeliner (vanaf maart 2012 voor ? 2,99) zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat!