Dit zegt jouw gezicht over je sekslust

Lichaam door Kimberly
Wist jij… dat jouw gezicht boekdelen spreekt over hoe jij bent in bed? Bij dezen. Ben jij Liesje Libidoloos of Selma Seksbom? Aan de hand van jouw gezicht kun je dit, volgens seksuologen en de techniek Siang Mien, moeiteloos checken. 

Siang Mien, een van de oudste wijzen waarop gezichten worden gelezen, wordt al meer dan 3000 jaar toegepast door Chinezen. Seksuoloog Tracy Cox zegt dat we door middel van deze techniek kunnen werken aan onze seksuele verlangens en dat het een goede invloed heeft op onze relaties. Want, ons gezicht spreekt boekdelen over hoe jij bent tussen de lakens, zo meldt DailyMail. Spiegel bij de hand? Let’s go
 

 
Ogen
Heb jij donkere kijkers? Dan word je gezien als een passioneel persoon die hard to get is. Je houdt van afwisseling tussen de lakens en hebt een voorkeur voor intense vrijpartijen. De dames met lichte ogen zijn echter iets makkelijker tussen de lakens, je voelt je snel op je gemak en bent op seksueel vlak snel tevreden. 

Wenkbrauwen
Heb jij smalle wenkbrauwen? Dan heb jij een laag libido en vooral zin in je nachtrust als jullie eenmaal in bed liggen. Heb jij dikkere en ietwat borstelige wenkbrauwen? Dan ben jij een échte Selma Seksbom! 
 
Neus
Vrouwen met een lichte wipneus zijn volgens Siang Mien dromerig, dol op romantiek (én romantische vrijpartijen) en hebben een voorkeur voor de traditionele standjes in plaats van deze varianten. Jouw interesse voor erotische avontuurtjes is niet erg hoog vergeleken met de vrouwen met een ietwat hobbeligere neus. Vrouwen die gezegend zijn met deze neus, zijn een beetje het tegenovergestelde. Hun motto is: “Hoe meer seks, hoe beter”, en het liefst met een kinky touch
 
 
Lijntjes
Normaal gesproken spring je geen gat in de lucht als je twee uitgezakte wallen onder je ogen hebt hangen. Tot nu toe dan, want kleine lijntjes onder de onderste oogleden betekent namelijk dat diegene een enorme seksuele lust heeft en voortdurend klaar is voor seks. Niets is te gek en alles mag. Ook fijne lijntjes rondom en onder de neus suggereren dat jij een Selma bent. Tracey vertelt: “Ja, de fijne lijntjes rondom mijn neus geven aan dat ik bijna nergens anders aan denk dan aan seks.”
 
Lippen en mond
Ze zeggen niet voor niets dat Angelina Jolie gezegend is met haar kissable lips. Daarom: hoe groter, hoe beter. De échte lippen-lovers zouden goedgeefs zijn en hun tijd nemen om hun bedpartner in kwestie groot genot te bezorgen. Wie een volle onderlip heeft, scoort extra punten, dit zou namelijk betekenen dat je een sensuele avonturier bent. Een brede mond kenmerkt ambitieuze mensen die een kleine controlfreak zijn. Heb jij een kleinere mond? Dan ben je fantasierijk, inventief, loyaal maar ook op je hoede voor nieuwe mensen en last but not least: jij bereikt snel je hoogtepunt. 
 
Kloppen de Siang Mien-beweringen bij jou?