Haarstukken en push-up piemels

Lichaam door Cilla
?Ga je even mee? Ik heb nieuwe lingerie nodig?, zei ik tegen mijn eega. ?Ja hoor, prima?, grijnsde hij dubbelzinnig en gaf me een knipoog. ?Graag zelfs...?

We liepen door de lingeriezaak en ik vroeg me af waar ik ook al weer naar zocht. Zijn verbaasde ogen stuitten op een push-up beha. ?Zit dit altijd zo?? vroeg hij vol ongeloof terwijl hij in een wonderbra kneep.
?Hoe??
?Nou... zo met kussens enzo er in? Dat zit toch voor geen meter??
?Nee, niet echt?, lachte ik. ?Maar dat is voor dames met een wat kleinere voorgevel. Ziet er wel sexy uit toch?? zei ik terwijl ik naar de foto wees hoe het eruit ziet als je zo?n ding aan hebt.
?Ja, oké, dat snap ik wel maar... het is toch een beetje belazerij?, zei hij en ik zag dat hij er nog niet klaar mee was.


De natuur een handje helpen

Op het moment dat we langs het corrigerende ondergoed liepen zag ik dat hij nu helemaal van zijn apropos was. ?En dit dan, waar is dit voor?? Hij wees naar een huidkleurig harnas.
?Dat is een corrigerende body met een push-up beha erin. Dus je borsten worden gelift en je buik wordt platter en kijk, er zit ook een push-up effect bij de billen, zie je??
?Echt?? zei hij vol ongeloof en de glimlach op zijn gezicht betekende dat hij ervan uitging dat ik binnen enkele seconden zou roepen 'geintje!'. Ik liep echter droog verder, voor mij is dit immers de normaalste zaak van de wereld. Van de natuur een handje helpen is niemand vies, toch?

Teleurstelling
Het gezicht van vriendlief ging echter op de gruwelmodus. ?Schat, dit kan echt niet hoor?, begon hij. Vervolgens heel ernstig: ?Stel, jij gaat een avond feesten, en je ziet een prettig, mannelijk exemplaar staan. Je hebt een aantal wijntjes op en je denkt wow, die gaat vanavond mee naar huis. Jullie raken aan de flirt, het klikt en tijdens het dansen voel je dat hij een goed gevulde broek heeft. Na een paar wijntjes vraag je hem mee naar huis, de passie laait al op terwijl jullie op de trap staan - jullie kunnen niet meer wachten - je trekt zijn riem los, zijn broek uit, en wat verschijnt daar..? Een piemel push-up! Hij blijkt een geslacht te hebben ter grootte van een fietsventiel, met een push-up sok er omheen! Daar zit je dan toch niet op te wachten? Zo is dat namelijk ook met die dames: push-up beha, buikharnas, oppomponderbroek, dikke lagen make up, nepnagels, haarstukken, weet ik het allemaal. En vrouwen maar klagen: 'Hij belt niet meer, die loser, ik snap er niks van.' Vinden jullie dat raar als je naar huis gaat met een mooie,slanke, langharige brunette met cup D, platte buik en ronde billen en je wordt wakker naast een pokdalige griet zonder billen, een dikke buik, hangende theezakjes van voren en haarstukken die los zitten??


Echt

?Nou, jij gaat wel echt alleen op uiterlijk af, hè?, zei ik. Maar ik begreep dondersgoed wat hij bedoelde. Vrouwen metamorfoseren zich vaak zo anders dan ze echt zijn, dat mannen niet weten met wie ze op dat moment écht te maken hebben. Als vrouwen een masker opzetten, kunnen ze het mannen niet kwalijk nemen dat ze afknappen als de dame plotseling dat masker afzet!

"Wat een geluk dat jij me niet zo in de zeik nam toen we onze eerste date hadden. Jij bent tenminste wie je echt bent.? Ik kon een spontane lach niet onderdrukken om het feit dat ik me zojuist realiseerde waar ik net naar op zoek was: een corrigerende body voor onder mijn nieuwe kokerrok! Maar uiteraard heeft elke vrouw zo haar geheimen...