De gekste Broodje Aap-verhalen

Media door Madelon
Urban legends zijn het in het Engels, in het Nederlands noemen we ze simpelweg Broodje Aap-verhalen. Verhalen die van mond tot mond steeds maar doorverteld worden, maar in de meeste gevallen helemaal niet waar zijn?

Ze.nl selecteerde de meest hilarische en bizarste Broodje Aap-verhalen voor je. Als deze verhalen dus voortaan langskomen op een verjaardag ("het buurmeisje van mijn nichtje heeft een vriendje en het beste vriendinnetje van zijn broer?"), weet jij voortaan dat het om een Broodje Aap-verhaal gaat!

"Weet u wel wie ik ben?"
Een student zit hard te zwoegen tijdens zijn tentamen. Zelfs zó hard dat hij de tijd uit het oog verliest. Zelfs als de hoogleraar "pennen neer" roept, blijft de student ijverig doorschrijven.

De hoogleraar wil het lokaal al uitlopen als hij de schrijvende student opeens ontdekt. De student legt haastig zijn pen neer en wil zijn tentamen aan de hoogleraar geven. Die weigert echter, wat de student ook probeert. Te laat is te laat. "Je hebt de afspraken die op deze universiteit gelden geschonden, door door te schrijven nadat ik gezegd had om te stoppen", zegt de hoogleraar.

De student laat het er echter niet bij zitten. "Weet u wel wie ik ben?" De hoogleraar ontkent, maar zegt dat hij zeker weet dat hij hem op de lijst met gezakten zal tegenkomen.

De student grist vervolgens de tentamens uit de handen van de hoogleraar en frommelt zijn eigen examen ergens midden in de stapel. Daarna rent hij het lokaal uit. Volgens de geruchten haalde hij een zeven.Dodelijke scheten

Een 30-jarige Amerikaan is in zijn slaap bezweken aan zijn eigen winderigheid. De man, die een teruggetrokken leven leidde, hield zich de laatste jaren in leven op een dieet dat voornamelijk bestond uit bonen.

Ambulancepersoneel trof de man dood aan in zijn bed. Sectie wees uit dat hij was bezweken aan een methaanvergiftiging. Hij zou volgens de artsen nog geleefd hebben, als in de fatale nacht zijn raam op een kier had gestaan. Van de drie reddingswerkers, moesten er twee met vergiftigingsverschijnselen in het ziekenhuis worden opgenomen. Dit vanwege de fatale gassen die nog in de kamer hingen.

De onthullende bruidsreportage
Een pasgetrouwd echtpaar bracht de huwelijksreis door in de bruidssuite van een luxe motel. Het stel had een geweldige tijd samen en bij hun eerste jubileum besloten ze dan ook om weer naar dit motel te gaan 'om oude tijden te laten herleven'.

Het stel besluit om in de stemming te komen door een aantal seksfilms te huren en deze in hun kamer te bekijken. Wanneer ze de video aanzetten ontdekken ze tot hun grote verbazing zichzelf op de video, stiekem gefilmd met een verborgen camera.Kleren maken de man

Een man uit Amersfoort moet voor een belangrijk sollicitatiegesprek naar Amsterdam. Hij besluit de per trein te reizen. Halverwege de reis beginnen zijn darmen op te spelen en bevuilt hij zijn onderbroek en zijn broek. Niet voor een gat te vangen stapt hij in Zuidoost uit, loopt naar de (zeer drukke) Hema vestiging aldaar en koopt een nieuwe onderbroek en een nieuwe pantalon.

Verkleden doet hij in de trein. In het treintoilet ontdoet de man zich van zijn vieze kleren en propt deze door de wc-afvoer naar buiten. Dan opent hij de Hema-tas. Daarin zit alleen een grote roze coltrui.

Platte hamster
Een woningstoffeerder was bij een dame de vloerbedekking in de kamer aan het vervangen. Het nieuwe tapijt werd keurig uitgerold met speciaal gereedschap (een staaf met aan het ene eind een rubber stootkussen voor de knie en aan het anderen eind een soort spijkerbed), goed strakgetrokken en vastgelijmd.

Als het werk klaar lijkt te zijn ziet de stoffeerder een bobbel in het tapijt: er ligt iets onder. Hij denkt dat het zijn shag is en liever dan alles opnieuw te doen, pakt hij de staaf en slaat met de rubberen kant de bobbel goed plat.

Even later ruimt hij alles op en doet zijn jas aan. Tot zijn verbazing merkt hij dat de shag daar nog in zit. Dan komt de dame, die even weg is geweest, terug en vraagt aan de stoffeerder: "Heeft u mijn hamster ook gezien?"Welk Broodje Aap-verhaal ken jij nog?
Bron: BroodjeAap.nl