De wereld vergaat? Nee hoor, het is Wereld Orgasme Dag!

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Je hebt waarschijnlijk ook je hele Facebook en Twitter-pagina vol staan met mensen die blij zijn dat ze nog leven op deze ?doemdag?. Maar de wereld vergaat gelukkig niet vandaag, het is Wereld Orgasme Dag!

Als je dit leest is het namelijk al 21 december en leef je nog (om precies te zijn: op 21 december om 12:12 weet je het zeker). Dus meneer Pieter Frank van der Meer uit Kootwijkerbroek heeft voor niets 13.000 euro uitgegeven aan een duikboot om de vloedgolf te overleven... Ai!Tussen alle feestdagen door is er nog een feestdag op 21 december. We vieren namelijk vandaag het orgasme! Wat houdt het in? Op deze dag wordt geprobeerd om het energieveld van de aarde positief te veranderen door allemaal op hetzelfde moment klaar te komen. Euh...?

Volgens de initiatiefnemers is de aarde namelijk uit evenwicht door onze gehaaste levens en op deze manier zou er veel positieve energie vrijkomen. Het vergt wel wat inzet want iedereen op de wereld moet om 11.11 Nederlandse tijd klaarkomen! Wij zeggen: hurry en good luck!

Doe jij mee aan de Wereld Orgasme Dag...?