Bizar: Vrouw transformeert tot man door anabolen

Lichaam door Kristie

De laatste tijd zie je steeds meer vrouwelijke bodybuildsters. Of een gespierde vrouw nou zo mooi is? Daar zijn de meningen over verdeeld. Alleen kreeg deze vrouw niet alleen spieren, ze veranderde in een ware shemale.

We hebben het over de 28-jarige Candice Armstrong uit Londen. Zij is een fanatiek bodybuildster en gebruikt daarnaast anabolen (en niet te zuinig). Waar Candice eerst een slanke, blonde dame was, is ze nu een kolossale brunette met spieren waar Arnold Schwarzenegger alleen maar van kan dromen. 

Door jarenlang gebruik van steroïden heeft deze mannelijke vrouw overal lichaamshaar. Niet alleen op haar benen, maar ook op haar rug, borst en... bovenlip. Dit was niet haar plan toen ze begon met anabolen, maar ze kan er nu niet meer mee stoppen, aldus Daily Mail.

Klein pikkie

"Ik wilde grotere armen, bredere schouders en smallere heupen. Je zou kunnen zeggen dat dat al redelijk mannelijk is, maar ik heb niet bewust besloten om in een man te veranderen." De bijwerkingen van de anabolen zijn niet te overzien, want naast de lichaamsbeharing heeft Candice ook erg last van acne. En haar clitoris is zo gezwollen, dat het lijkt alsof ze een piemeltje heeft. "Mijn clitoris is aanzienlijk gegroeid, ja. Het lijkt op een kleine piemel van zo'n 2,5 cm. Ik kan zelfs de voorhuid terugrollen."


En alsof haar lichaam nog niet genoeg verandering heeft doorgemaakt, zijn haar borsten ook gaan hangen. Dit komt door haar grote, sterke borstspieren. Toch is Candice er optimistisch onder: "Ze zijn eigenlijk gewoon leeggelopen en niet erg mooi, maar ik vind het oké. Ze waren toch nooit mijn grote trots."

Stoppen

Je zou denken dat ze misschien gewoon eens moet stoppen met al die (tevens gevaarlijke) anabolen, toch? Maar dat is ze niet van plan. Ze denkt namelijk dat als ze stopt het meer kwaad dan goed doet, omdat ze dan al haar spieren verliest. En, zo zegt ze zelf, haar mannelijke stem en de lichaamsbeharing zal er niet door weggaan. 


Drag queen
Wat vooral zo ongezond is aan het gebruik van anabolen, is de verslavende werking. Je voelt je er onoverwinnelijk door en hoe meer je neemt, hoe groter je wordt... Dat is hetgeen wat zo gevaarlijk is. Candice heeft uit deze gevaarlijke verslaving toch nog iets positiefs weten te halen. Ze doet nu namelijk drag acts. "Het heeft deuren geopend en ik kan zijn wie ik wil. Als ik nageroepen word op straat met flikker of shemale, denk ik: waarom ook eigenlijk niet?"

Wat vind jij van de transformatie van Candice Armstrong?