Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

Hi, ha, horoscoop: Maart

De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!

Ram (21 maart – 20 april)
De lente komt eraan en voor jou wordt het zeker een zonnige maand. Alles gaat precies zoals jij het wilt en de touwtjes in handen hebben, voelt best goed. Je bent positiever dan ooit, dus dit is het perfecte moment om dingen te veranderen in je leven.
Zo vier jij het begin van de lente: Alles gaat je net even wat makkelijker af, dus schrijf je gauw in voor die bootcamp waar je zo tegenop ziet. Het gaat je lukken.
Sekskiller of kamasutraknaller? De seks is fantastisch deze maand. Je bent lekker op dreef en kan de hele wereld aan, dus verras hem eens met een nieuw spannend standje.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Welk standje je vooral niet moet uitproberen – lees: dat gaat fout, echt - lees je hier.
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
Februari was een drukke maand en al het harde werk wordt nu eindelijk beloond. Maar ook al wil je nu alles gelijk het liefste in één keer doen, neem ook je rustmomenten. Die heb je hard nodig. Het geeft je de ruimte dingen van een afstandje te bekijken.
Zo vier jij het begin van de lente: De winter hebben we overgeslagen dus jij hebt ook geen last van een winterdip. Al die extra energie kun jij mooi steken in het grondig boenen van je huis.
Sekskiller of kamasutraknaller? Je bent druk geweest, dus je hoofd staat eindelijk weer naar een stevige stoomsessie tussen de lakens. Doe eens gek en neem zelf initiatief. Wees maar eens lief voor je vent.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Hoe jij een grote voorjaarsschoonmaak houdt? Met deze tips gaat het jou lukken.
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Er komen een paar dingen op je pad waarvan je niet zo goed weet wat je ermee aan moet. Laat het los en probeer niet krampachtig vast te houden aan dingen die het niet waard zijn. Maar vergeet niet diegene die bij jou op de eerste plek staat.
Zo vier jij het begin van de lente: Bij elk vogelgeluidje veer jij op van je stoel. Hoog tijd om ze in de watten te leggen. Koop een paar vetbollen en zangzaad voor in je tuin of balkon.
Sekskiller of kamasutraknaller? De seks lijkt de laatste tijd in een sleur te zijn geraakt. Als je niet goed aan je trekken komt, probeer dan eens iets anders uit en stuur hem in de goede richting.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Met deze redenen waarom we zo van de lente houden, kun jij zelfs de zwaarste dagen aan.

Kreeft (22 juni – 22 juli)
Het is de perfecte maand om al je goede ideeën uit te werken. Het kan misschien jaloerse reacties uitlokken van de mensen om je heen, maar trek je er niks van aan. Het is niet wat het lijkt.
Zo vier jij het begin van de lente: Haal de lente in huis met bloemen. Het liefst verse van de markt die je woonkamer lekker laten ruiken. Geef er gerust geld aan uit.
Sekskiller of kamasutraknaller? De maand maart is niet de beste maand qua seks. Of je nu single bent of een relatie hebt, het zit er helaas niet in.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Wat je moet doen als hij geen zin heeft in een fijne vrijpartij? Hopelijk heb je wat aan deze tips.
 
Maagd (24 augustus – 23 september)
Het begin van het jaar verliep niet op rolletjes bij jou. Eigenlijk had je het gewoon heel zwaar. Maar die tijden zijn voorbij. Dingen die je hebt laten verslonzen; pak ze weer op! Maak het goed met de mensen om je heen en probeer vol goede moed er weer tegenaan te gaan.
Zo vier jij het begin van de lente: Het leven is mooi en je voelt je weer net een verliefde puber. Geniet van deze gevoelens en wees eens lief. Vooral voor jezelf.
Sekskiller of kamasutraknaller? Nee zeggen mag ook, maar ook al heb je niet zo veel zin, probeer dan zin te maken. Gaandeweg komt het vanzelf wel.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Om jezelf in de watten te leggen, kun je een hoop doen. Zoals van je badkamer een sauna maken
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Op je werk wil jij vlammen, maar ondanks je drive moet je niet te veel werk op je nemen. Je bent geen onuitputtelijke bron. Heb aandacht voor de belangrijke dingen en laat je niet opjutten.
Zo vier jij het begin van de lente: Frisse lentegroenten op tafel en nieuwe gerechten om uit te proberen. De lente luid jij in met eten, maar wel dan wel gezond.
Sekskiller of kamasutraknaller? Je lover komt even op de laatste plaats. Je vriendinnen hebben je gewoon nodig. Wees ondanks dat wel lief voor hem en vergeet hem niet. Zeker tussen de lakens geef je hem zijn welverdiende aandacht.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Hoe je hem kan laten merken dat je heel veel van hem houdt? Er zijn honderden manieren, zoals deze.
 
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Je zit lekker in je vel en hebt weer zin om te sporten. Of je het nu een tijdje hebt verslonst of de sportschool inmiddels saai begon te vinden, begin met een nieuwe work-out. Het is tijd voor iets anders waarmee jij jezelf tot ongekende hoogtes kan brengen. Misschien ook wel op werkgebied!
Zo vier jij het begin van de lente: Je wilt een hoop doen in huis, maar werk stapje voor stapje. Pak eerst de woonkamer aan en geef ‘m een opkikker met een nieuw likje verf.
Sekskiller of kamasutraknaller? Je hebt na lange tijd ook weer eindelijk zin om seks te hebben met je lover. En dat gaat hij heel leuk vinden...
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Een nieuwe work-out klinkt goed, maar als je nog twijfelt over wat bij je past, lees dan dit artikel eens.
 
Stier (21 april – 20 mei)
De emoties kunnen hoog oplopen deze maand. Probeer je twijfels te negeren en pak die belangrijke kans op je werk met beide handen aan. Ook al weet je niet of je het kan, probeer het toch. Met de goede raad van je vriendinnen sla jij je er wel doorheen.
Zo vier jij het begin van de lente: Het gaat even niet lekker en de lente kan je ook niet opvrolijken. Laat het gewoon even voor wat het is en rust lekker uit met een boekje in de beginnende lentezon.
Sekskiller of kamasutraknaller? Doordat je in een emotionele achtbaan zit weet je lover niet zo goed wat hij moet doen. Toch kun je van de seks behoorlijk opknappen, dus wijs hem niet af.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Je voelt je niet zo positief, maar deze tips helpen jou er weer bovenop.
 
Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Je had even moeite om je evenwicht weer te vinden na een hectische tijd, maar het gaat je lukken. Je komt langzaam weer tot leven en dat voel je in alles. Op je werk, thuis en je vriendinnen; overal lijk je weer oog voor te hebben. Gebruik deze tijdelijke gave goed.
Zo vier jij het begin van de lente: Geniet van de kleine dingen en heb aandacht voor de mooie natuur om je heen die langzaam weer ‘wakker wordt’.
Sekskiller of kamasutraknaller? Wilde plannen in bed heb je in overvloed. Vertel ze aan je partner voordat je zijn handen vast boeit. Hij zit misschien niet op alles te wachten.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Je bent nogal een chaoot, maar voor alles is een oplossing. Deze handigheidjes zorgen ervoor dat je wat minder onhandig wordt.
 
Boogschutter (23 november – 21 december)
De winter heeft zijn sporen bij je achtergelaten. Na maanden van chocola, bankhangen en nog meer chocola is het tijd om jezelf op een andere manier te verwennen. Breng een bezoekje aan de kapper en let weer eventjes op wat je in je mooie mondje stopt.
Zo vier jij het begin van de lente: Door te vieren dat jij zo geweldig bent, wordt het begin van de lente een stuk mooier. Je bent prachtig: laat het zien!
Sekskiller of kamasutraknaller? Verwen niet alleen jezelf, maar ook je lover. Doe wat meer moeite in bed en stel zijn genot op de eerste plaats. Dan krijg je het vanzelf een keer terug.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Wil je een nieuw kapsel uitproberen? Check dit artikel dan even over welk kapsel het beste bij jouw gezichtsvorm past.
 
Waterman (21 januari – 19 februari)
Na van hot naar her te zijn gerend, heb je nu eindelijk rust in je kont. Maar het lukt je niet te ontspannen. Kijk eens naar wat je allemaal hebt en wees trots op wie je bent en wat je kunt. Je hoeft niet overal de beste in te zijn.
Zo vier jij het begin van de lente: Probeer te ontspannen in een lekker warm bad en gun jezelf wat meer me-time dan normaal. Je hebt het nodig.  
Sekskiller of kamasutraknaller? Je vent heeft het maar moeilijk met je. Je vraagt nogal wat van hem. Zijn geduld raakt gauw op, dus maak het goed in de slaapkamer.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Je leven lijkt soms een ongeorganiseerd rommeltje, maar met deze tips krijg jij weer de controle.
 
Vissen (20 februari – 20 maart)
Je bent misschien nog lang niet ongesteld (of het net geweest) maar man, je bent een beetje heel erg prikkelbaar. Er zit je iets dwars, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Probeer er gauw achter te komen, zodat je er iets aan kan doen.
Zo vier jij het begin van de lente: Het leven zal je vanzelf weer toelachen. En als de lente echt doorbreekt ben jij de eerste die een picknick organiseert voor al je vriendinnen.
Sekskiller of kamasutraknaller? Net zoals in jouw leven gaat het met de seks ook op en neer. Maar niet op de manier die jij wilt. Neem geen overhaaste beslissingen, want je relatie is meer dan seks alleen.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Naast een potje seks, kun je nog veel meer leuke dingen doen met je lover. Zoals deze waslijst aan ideeën.

Klopt jouw horoscoop voor aankomende maand denk je?