Review: Dove Pistache & Magnolia

Lichaam door Kimberly
Dove heeft een nieuwe lotion uitgebracht die de huid niet alleen verwent, maar ook verzorgt: namelijk de Dove Pistache & Magnolia bodylotion! De Ze-redactie mocht dit pareltje testen. Benieuwd naar onze mening...?

Ken je de Dove Purely Pampering-lijn? Deze lijn bestaat uit heerlijk geurende douchecrèmes en bodylotions die de huid optimaal verwennen en voeden. Zo had je al de geuren Sheaboter & Vanille en Kokosmelk met Jasmijnblaadjes. Nu is daar een nieuwe geur aan toegevoegd: Dove Pistache & Magnolia.

Volgens onZe Fleur ruikt-ie naar gebakjes en de andere Ze’s waren meteen te spreken over hoe zacht-ie wel niet aanvoelt. Toegegeven: ik ben geen pistache-freak, maar de nieuwe nourishing lotion van Dove ruikt heerlijk. Zodra de dop werd opengeplopt, deed het ons meteen denken aan een warme lentedag met versgebakken gebakjes in een bloemige tuin. Volgens Dove komt dit door de combi van pistache en de bloemengeur van magnolia. Wij geven ze geen ongelijk, de combinatie is perfect. Het product ruikt heel bloemig en romig, maar vooral lekker lenteachtig!


Gebakjeslucht

De zachte substantie heeft direct na het aanbrengen een fijne verzachtende werking. Breng de bodylotion wel in mate aan, want wij hebben ervaren dat als je té enthousiast gaat smeren, het eventueel plakkerige taferelen kan opleveren. Waarschijnlijk komt dit omdat de lotion vrij stevig van textuur is. De ‘gebakjeslucht’ blijft daarentegen wel een flinke poos hangen, en dat is voor ons zeker een pluspunt. Gedurende de dag blijf je lekker fris en vrouwelijk ruiken, en bovendien blijft de huid zacht aanvoelen. We like!


Verwenmomentje

Ben jij toe aan een verwenmomentje all by yourself? Dan is de Purely Pampering lotion – bijvoorbeeld na een warm bad – zeker een aanrader, vooral omdat-ie geschikt is voor ieder huidtype. Alhoewel wij hem eerder zouden aanraden voor de vrouwen met een wat drogere huid. Waarom? Het voedt de huid, maakt de huid heerlijk zacht en trekt snel in. 


Verkrijgbaar

De Pistache & Magnolia bodylotion is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist.

Ga jij de nieuwe nourishing lotion van Dove uitproberen?